Αρχική People ShowBiz Miley Cyrus, Sam Smith & Demi Lovato αντιδρούν στην απαγόρευση των τρανσέξουαλ...

Miley Cyrus, Sam Smith & Demi Lovato αντιδρούν στην απαγόρευση των τρανσέξουαλ στο στρατό

-

Δες και αυτά

Σάλος ξέσπασε στις Η.Π.Α. ύστερα από την απαγόρευση των τρανσέξουαλ στο στρατό, με τους Miley Cyrus, Sam Smith και Demi Lovato να αντιδρούν.

Η Miley Cyrus, ο Sam Smith και η Demi Lovato αποδοκιμάζουν την απόφαση του Donald Trump να αποβάλλει το τρανσέξουαλ προσωπικό από ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε την Τετάρτη (26/07) ότι ο στρατός δε θα δεχτεί διεμφυλικά άτομα λόγω του ιατρικού κόστους και της “διαταραχής” που αντιπροσωπεύουν. “Οι στρατιωτικοί μας πρέπει να επικεντρωθούν στην αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη”, έγραψε -πού αλλού;- στο Twitter.

Άμεσα, αρκετοί καλλιτέχνες εκμεταλλεύτηκαν το δημόσια προβολή τους για να τον επικρίνουν και να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου απέναντι στις εμφανείς διακρίσεις.

Στην Instagram, η Miley Cyrus ήταν ανάμεσα στους πρώτους που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. “Έχει σπάσει η καρδιά μου σήμερα, παρακαλώ μη σβήσετε την πρόοδό μας! Έχουμε αντεπεξέλθει μέχρι τώρα!», ανέφερε η 24χρονη τραγουδίστρια και παρακίνησε επιπλέον όσους νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν με τη γραμμή υποστήριξης τρανς ατόμων.

Ο Sam Smith αντέδρασε και αυτός με τη σειρά του, γράφοντας πολλές φορές στο Twitter το hashtag #ProtectTransTroops (προστατεύστε τους τρανς στρατιώτες).

Η Demi Lovato χρησιμοποίησε το ίδιο hashtag, τονίζοντας: «Θέλω απλώς να πω σε ολόκληρη τη διεμφυλική κοινότητα ότι την αγαπώ και ότι είναι υποστηριγμένη ό,τι και αν γίνει.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας