Η Miley Cyrus έχει ένα κατοικίδιο, τον Emu, αλλά δεν ξεχνά τον Floyd.

Η Miley Cyrus υιοθέτησε ένα νέο αξιολάτρευτο κουτάβι. Λέγεται Emu Coyne Cyrus και η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball» το παρουσίασε επίσημα στους οπαδούς της στο Instagram με μερικές φωτογραφίες:

Η Miley είναι ένα από τους πολλούς popstars που λατρεύουν τους τετράποδους φίλους μας, έτσι όταν έχασε τον αγαπημένο της σκύλο Floyd, ένιωσε πολύ άσχημα. Τώρα στην οικογένεια Cyrus μπήκε ένα νέο κατοικίδιο, ο Emu και η τραγουδίστρια μίλησε γι ‘αυτόν:

«Καλωσόρισα τον Emu Coyne Cyrus στην οικογένεια μια-δυο μέρες πριν. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά τώρα είμαι έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και να αγαπήσω και πάλι. Κανείς δεν θα είναι σαν τον Floyd, υπήρχε ένας δεσμός μεταξύ μας αναντικατάστατος και δεν είναι αυτό που προσπαθώ να κάνω. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Floyd. Είχαμε μια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του, και ένιωσα ότι ο άγγελός μου Floydy έδωσε στον Emu την ευλογία του. Ζήτησα από τον Floyd να δώσει μια νότα μεγαλείο του στον Emu και αυτός το έκανε. Ο Emu είναι τόσο ξεχωριστός και διαφορετικός από τον Floyd, και νομίζω ότι οFloyd το έκανε επίτηδες. Περιστασιακά ο Emu κάνει κάτι που μου θυμίζει τον ίδιο, και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Αυτό για μένα είναι μια νέα αρχή.»

Ναι ok το καταλάβαμε Miley, ο Emu δεν θα είναι ποτέ ο Floyd, αλλά λατρεύεις το νέο σου κουτάβι.

Αφήστε το σχόλιό σας