Οι Cypress Hill εμφανίστηκαν με χιουμοριστική διάθεση στην τελετή για την τοποθέτηση του αστεριού τους στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ.

«Αγαπάμε το αστέρι, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα χρυσό φύλλο, όμως, ένα χρυσό φύλλο κάνναβης.»

Με τον τρόπο αυτό αντέδρασαν οι Cypress Hill, οι οποίοι έγραψαν ιστορία αφού έγιναν η πρώτη latino hip-hop μπάντα που απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας στο Χόλιγουντ.

Το συγκρότημα τιμήθηκε σε ειδική τελετή το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου και αστειεύτηκε «για την καλά τεκμηριωμένη αγάπη του για την κάνναβη». Τα μέλη του γκρουπ έχουν υποστηρίξει τη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς και ψυχαγωγικούς λόγους.

«Αυτός θα είναι ένα βωμός για όλους τους stoners (τους συχνούς χρήστες κάνναβης), για όλη την κουλτούρα κάνναβης εδώ. Ελάτε να ανάβετε τα κεριά σας, να αφήνετε τα τσιγάρα σας, να αφήνετε τα πούρα σας… να προσεύχεστε για καλή σοδειά. Σας ευχαριστούμε… πολύ», είπε ο ράπερ B-Real.

Την τελετή παρακολούθησαν επίσης μερικοί από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των Cypress Hill, όπως ο ράπερ Xzibit και ο Aμερικανός κωμικός και ηθοποιός, George Lopez.

Ο Xzibit δήλωσε: «Τα επιτεύγματα και τα κατορθώματά τους φτάνουν βαθιά στις ρίζες και τα βιβλία ιστορίας του hip-hop, και σήμερα είναι ένα άλλο κεφάλαιο σε αυτό το έπος. Yo, B-Real, Sen Dog, Muggs, Bobo: Είστε οι Rolling Stones, οι Ungrateful Dead μας, είστε οι Public Enemy της Δυτικής Ακτής».

Ο γεννημένος στην Κούβα Sen Dog δήλωσε προηγουμένως στο «NME» ότι είναι μεγάλη τιμή η απόκτηση αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας.

«Αυτό είναι λίγο τρελό. Δεν σκεφτόμουν ποτέ όταν περπατούσα εδώ γύρω ότι θα υπάρχει αστέρι των Cypress Hill. Σκέφτηκα ίσως για το Rock and Roll Hall of Fame, αλλά όταν συνέβη αυτό σοκαρίστηκα», είπε.

«Θυμάμαι, όταν ήμουν μικρό παιδί και πήγα στο Χόλιγουντ και είδα τη Λεωφόρο της Δόξας εκεί έξω. Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί πραγματικά, αλλά είναι μεγάλη τιμή να είσαι στη Λεωφόρο της Δόξας. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό και αν μπορούσα να ξαναζήσω τα τελευταία 30 χρόνια για να κερδίσω αυτό το αστέρι θα το ξανάκανα. Είναι μεγάλη τιμή», τόνισε.

Οι Cypress Hill ιδρύθηκαν το 1988 στο South Gate στην Καλιφόρνια και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το 1991.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου το «Release Athens» θα υποδεχθεί στην Πλατεία Νερού τους Cypress Hill, ενώ στις 22 Ιουνίου το συγκρότημα θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound Open Air».

 

Αφήστε το σχόλιό σας