Το πρώτο άλμπουμ της κυκλοφορεί η Κρυσταλλία, κάνοντας ντεμπούτο στις κορυφαίες θέσεις του IFPI Chart.

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία κυκλοφορεί τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο της για να αποδείξει έμπρακτα ότι πρόκειται για… «Θέμα Χαρακτήρα».

Στο πρώτο άλμπουμ της, η Κρυσταλλία καταθέτει με θαυμάσια άνεση το πλήρες εύρος του πραγματικά εντυπωσιακού ταλέντου της, έχοντας την επιμέλεια της πλειονότητας των συνθέσεων, της παραγωγής και των ενορχηστρώσεων από κοινού με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, ενώ δράττεται της ευκαιρίας να παρουσιάσει και τα στιχουργικά δείγματα γραφής της.

Μολονότι η Κρυσταλλία είναι καθ’ ύλην αρμόδια για το «πηδάλιο», η νέα δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα» διαθέτει χώρο και για το υλικό των πιο αναγνωρισμένων δημιουργών της νέας γενιάς. Σε αυτό το θεσπέσιο ταξίδι στο φλογερό κόσμο της λάτιν μουσικής (όπου οι λάτιν ήχοι είναι αφετηρία και βασικός άξονας), συνοδοιπόροι είναι επίσης ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Rous και ο Σπύρος Γραμμένος, ενώ συμμετέχουν και νεότεροι ταλαντούχοι δημιουργοί όπως ο Στέλιος Δάβαρης, ο Δημήτρης Τζάνος και άλλοι.

Το άψογο και καλοδουλεμένο σύνολο στο «Θέμα Χαρακτήρα», στο οποίο έχουν συνδράμει με τη δεξιοτεχνία τους μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς στο μουσικό τοπίο, ελκύει το ενδιαφέρον του ακροατή, δημιουργώντας μία ηχητική πανδαισία που αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια.

Οι συνθέσεις είναι κατά βάση παθιασμένες, ζωηρές και παρορμητικές. Οι στίχοι ευρηματικοί, ευφυείς αλλά και ερωτικοί. Η έξυπνη εναλλαγή πνευστών προσδίδει έντονο ρυθμό και ζωντάνια. Οι αψεγάδιαστες ερμηνείες της Κρυσταλλίας ολοκληρώνουν το σκηνικό και συνθέτουν ένα απόλυτα προσωπικό πεδίο έκφρασης που φιλοδοξεί να κατοχυρώσει το δικό του μέρος στην ελληνική δισκογραφία, ανακατεύοντας περίτεχνα ήχους και χρώματα.

Το ικανοποιητικό ντεμπούτο του CD «Θέμα Χαρακτήρα» επιβεβαιώνει τις ελπίδες που πηγάζουν από το παρθενικό ολοκληρωμένο εγχείρημα της Κρυσταλλίας, μίας πολυσύνθετης καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας με σπάνιο κράμα προσωπικότητας. Κατά τις πρώτες εβδομάδες παρουσίας του στα ράφια των δισκοπωλείων, το «Θέμα Χαρακτήρα» εντοπίζεται ανάμεσα στο ιδιαίτερα τιμητικό Top 15 του επίσημου IFPI Chart, έχοντας αναρριχηθεί έως τώρα και μέχρι το Νο 13.

Χαρακτηριστικά, ο πρώτος δίσκος της Κρυσταλλίας καταγράφει μέσα σε μικρό διάστημα καλύτερη πορεία από πολλά πολύ-προβεβλημένα άλμπουμ ομολογουμένως ταλαντούχων καλλιτεχνών της γενιάς της:

Κρυσταλλία Ρήγα - Θέμα Χαρακτήρα - IFPI Chart - Hit Channel

Το αδιαφιλονίκητο, πολύπλευρο ταλέντο της Κρυσταλλίας κάμπτει κάθε περιθώριο αντίστασης, ομολογώντας ότι είναι ξεκάθαρα «Θέμα Χαρακτήρα».

Αν μη τι άλλο, οι επιλογές που έχει κάνει στη διαδρομή της καρποφορούν και τη δικαιώνουν στο μέγιστο βαθμό, πάντοτε με δουλειά, επιμονή και θέληση.

Το άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» της Κρυσταλλίας κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum, περιέχοντας 12 τραγούδια.

Δείτε επίσης: Η Κρυσταλλία συστήνει
τον πρώτο δίσκο της και είναι «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας