Τι έγινε όταν η Κρυσταλλία «έσμιξε» με την Camila Cabello;

Όταν η pop star Camila Cabello συναντά το θρύλο Carlos Santana και τους ξεχωριστούς Orishas, τότε η πολυτάλαντη Κρυσταλλία έχει βάλει τη δική της σφραγίδα.

Με βάση το απολαυστικό «Havana» της Camila Cabello, η Κρυσταλλία προσθέτει στον καμβά της το γοητευτικό «Represent» των Orishas και τη Νο1 επιτυχία «Smooth» του Carlos Santana (με τον Rob Thomas των Matchbox Twenty) και τα ανακατεύει όλα μαζί για να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα που αντανακλά απόλυτα το πολύπλευρο ταλέντο της.

Το «Havana» είναι η απόλυτη ξένη επιτυχία του 2018 στην Ελλάδα.

Το smash hit της Camila Cabello διατηρεί τα πρωτεία του διεθνούς Airplay Chart για τρεις μήνες, αφού έχει συμπληρώσει θριαμβευτικά 13 εβδομάδες στο Νο1 και συνεχίζει χωρίς αντίπαλο. Το «Havana» έχει κυριαρχήσει τέσσερις εβδομάδες και στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Η Κρυσταλλία εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά με τις δεξιότητές της και το μουσικό πλουραλισμό που τη διακρίνει, μέσα από μία διασκευή γεμάτη ρυθμό και φρεσκάδα, βγαλμένη από την εξωτική Κούβα.

Ένα μελωδικό ταξίδι με την Κούβα, το Μεξικό και τον Πειραιά να γίνονται ένα με όχημα την εκφραστική φωνή της Κρυσταλλίας, που πάντα ξεχειλίζει από πάθος και μηδενίζει τις αποστάσεις.

Πριν ένα χρόνο, η Κρυσταλλία κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα», με την ίδια να υπογράφει προσωπικά την πλειοψηφία των συνθέσεων και να συνυπογράφει τις ενορχηστρώσεις με την παραγωγή.

Το άλμπουμ αποτελεί ένα θεσπέσιο ταξίδι στο φλογερό κόσμο της λάτιν μουσικής με όχημα παθιασμένες, ζωηρές και παρορμητικές ερμηνείες και δημιουργίες.

Τη φετινή σεζόν, η Kρυσταλλία ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και συμμετείχε στους λαμπερούς θιάσους δύο διάσημων μιούζικαλ, του «Hair» και του «Grease».

Αφήστε το σχόλιό σας