Κάτω από τα αστέρια στην καρδιά της Αθήνας δίνει ραντεβού η Κρυσταλλία.

Η Κρυσταλλία μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ εποχών και ξεδιπλώνει ένα ονειρικό ταξίδι μεταξύ Λατινικής Αμερικής, Βαλκανίων και Ελλάδας κάνοντας στάση στο roof stage του «gazarte».

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου σε ένα live με ελεύθερη είσοδο.

Σαλπάρει βιαστικά για Κούβα, ταρακουνά την «Havana» της Camila Cabello, λικνίζεται στους latin ρυθμούς των Orishas, κάνει μια στάση στην γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής παρέα με τον Shantel.

«Ζαλισμένη από τον χορό», αλλά με την σοφία κάθε χώρας που ταξίδεψε, επιστέφει με ελληνικά τραγούδια που μιλούν απευθείας στην καρδιά μας.

Με γεμάτες αποσκευές και τραγούδια με ένταση, γοητεία και sexy groove, η Κρυσταλλία έρχεται να μας γοητεύσει, να μας πει κομμάτια από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα», να μας εκπλήξει και να μας παρασύρει σε εξωτικό χορό.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, sway with us στους ρυθμούς της Κρυσταλλίας κάτω από τα αστέρια στο roof stage του «gazarte».

Η Κρυσταλλία δίνει μία άλλη διάσταση στους έρωτες του καλοκαιριού με το νέο της single και μουσικό βίντεο με τίτλο «Την Επόμενη Φορά», που μόλις κυκλοφόρησε.

Σε μουσική της ίδιας και στίχους Σπύρου Γραμμένου, αλλά και με έντονα swing και funky στοιχεία, το «Την Επόμενη Φορά» παρασύρει στο ρυθμό του.

Μέσα από το video clip, μας μεταφέρει από το σπίτι στην παραλία, εξηγώντας ότι ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε… λάθος εποχή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας