Ένα μελωδικό ταξίδι στις μουσικές του κόσμου με την Κρυσταλλία και τις αέρινες ερμηνείες της σε ρόλο ξεναγού.

Η Κρυσταλλία εμφανίζεται στο «Faust» την Τετάρτη 16 Μαΐου για να μας ταξιδέψει με ήχους από χώρες που ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε!

Μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ εποχών και ξεδιπλώνει ένα ονειρικό ταξίδι μεταξύ Λατινικής Αμερικής, Βαλκανίων και Ελλάδας.

Σαλπάρει βιαστικά για Cuba, ταρακουνά την «Havana» της Camila Cabello, λικνίζεται στους Latin ρυθμούς των Orishas, κάνει μια στάση στη γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής με τον Shantel και το «Disko Partizani».

«Ζαλισμένη από τον χορό» μεν, αλλά με τη σοφία κάθε χώρας που «ταξίδεψε», επιστρέφει με ελληνικά τραγούδια που μιλούν απευθείας στην καρδιά και στις αναμνήσεις μας.

Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της Κρυσταλλίας, με τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα», κυκλοφόρησε πέρυσι τέτοια εποχή από την Panik Platinum περιέχοντας 12 τραγούδια συνολικά, δέκα ελληνικά και δύο ισπανόφωνες εκδοχές.

Η Κρυσταλλία σας περιμένει την Τετάρτη 16 Μαΐου στο «Faust» με γοητεία, χορό, ένταση, σφιχτές ενορχηστρώσεις και απαράμιλλο εξωτικό groove.

Παίζουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Κούρος (πλήκτρα, κρουστά), Άγγελος Αγγελίδης (κιθάρες), Αντωνία Τσολάκη (μπάσο) και Κρίτωνας Μπελλόνιας (τύμπανα).

Η Κρυσταλλία έχει επιμεληθεί τα τραγούδια του άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Λιβιτσάνο και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αφοπλιστική της ερμηνεία.

Η σύνθεση στην πλειονότητα των τραγουδιών ανήκει στην πολυτάλαντη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, ενώ τους στίχους έχουν γράψει καταξιωμένοι δημιουργοί όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Δημήτρης Τζάνος.

Σε ένα τραγούδι δίνει τη μουσική ο Ρους και δύο τραγούδια έχει γράψει εξολοκλήρου ο Στέλιος Δάβαρης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας