Ένα εντυπωσιακό και άκρως κινηματογραφικό video clip από την Κρυσταλλία, για το νέο τραγούδι της «Όπως Στο Σινεμά …Fin», μόλις έφτασε στις οθόνες μας!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Κρυσταλλία, επιστρέφει μουσικά με καλοκαιρινή διάθεση και το ακαταμάχητα αισιόδοξο τραγούδι, «Όπως Στο Σινεμά …Fin», που υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχοι) και Μαριέττα Φαφούτη (μουσική),

Το νέο τραγούδι συνδυάζει μουσικά στοιχεία dixieland, Gypsyjazz και swing, με αναφορές στον γαλλικό κινηματογράφο του 60′ και με έντονα NouvelleVague στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα οπτικοποιείται με ένα πολύ ιδιαίτερο videoclip, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Πλατανιάς.

Με αναφορές σε κινηματογράφο των 20s και 30s, αλλά και σε all-time classic ταινίες όπως «Αmelie», «H Κόκκνη Ταινία» του Κισλόφσκι, «Η Ζωή Της Adele» («Blue Is The Warmest Color»), βλέπουμε την Κρυσταλλία να μεταμορφώνεται σε σταρ του σινεμά και να κάνει τα πάντα από το να τραγουδά μέσα από κινούμενες αφίσες μέχρι να χορεύει κλακέτες σε ύφος Fred Astaire! Απολαύστε το!

Το officialvideoclip κυκλοφορεί από την PLATINUMRecords | ΚΙΒΩΤΟΣ, τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά το ελληνικό τραγούδι!

Αφήστε το σχόλιό σας