Το καινούριο άλμπουμ της είναι «Θέμα Χαρακτήρα» και η Κρυσταλλία το επιβεβαιώνει, αλλά και το παραδέχεται!

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία συστήνει τον παρθενικό προσωπικό δίσκο της με γενικό τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την ευελιξία της τόσο στο σκέλος της ερμηνείας όσο και σε αυτό της δημιουργικής διαδικασίας.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Panik Platinum περιέχοντας 12 ολοκαίνουρια τραγούδια τα οποία υπογράφει ιδιοχείρως η Κρυσταλλία μαζί με καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Rous και όχι μόνο.

Πώς προέκυψε η ονομασία του CD, «Θέμα Χαρακτήρα», που από την πρώτη στιγμή έχει συνδυαστεί με τη δική της, γοητευτική και ακαταμάχητη προσωπικότητα;

«Στίχο μου έχει γράψει στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Γεράσιμος Ευαγγέλατος, πολύ αγαπημένος και πολύ καλός φίλος. {…} Και μόλις το έγραψε είπα “αυτό είναι δικό μου”, για το στίχο του – του ‘δωσα τη μουσική μου, μου ‘γραψε το στίχο. Ήταν τελείως πάνω μου! Και ήταν… “Θέμα Χαρακτήρα”. Όλα τα κομμάτια, ένα – ένα, απ’ το δίσκο νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι από το χαρακτήρα μου. Οπότε μπήκε και σαν τίτλος του άλμπουμ.», σχολίασε η Κρυσταλλία σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στη στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου.

Σε ερώτηση εάν όλα τα τραγούδια που ακούμε στο πρώτο άλμπουμ της την περιγράφουν, η Κρυσταλλία απάντησε:

«Λίγο – πολύ… Ξέρεις τι; Έχει λίγο από όλα τα κομμάτια μου. Και το πιο ρομαντικό και το πιο κοριτσίστικο. Και το πιο χορευτικό και το πιο νοσταλγικό και το πιο αγριεμένο. Δηλαδή, είναι πραγματικά όλες οι πτυχές μου.»

Τελικά, τι είναι η ίδια από όσα ανέφερε;

«Είμαι όλα αυτά μαζί!»

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, η Κρυσταλλία θα παρουσιάσει ζωντανά τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «Θέμα Χαρακτήρα» σε ένα live – γιορτή γεμάτο πολλή μουσική, ξέφρενο χορό και ατιθάσευτες λάτιν μελωδίες που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του «PassPort Κεραμεικός».

Μην τη χάσετε!

Δείτε επίσης: Η Κρυσταλλία συστήνει
το πρώτο της άλμπουμ και είναι… «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας