Η Κρυσταλλία και οι Motter «πλημμυρίζουν» τη σκηνή του Φεστιβάλ «Αισχύλεια» με μία απρόσμενη αλλά και ευχάριστη γκάμα διασκευών.

Η Κρυσταλλία και οι Mottet συντροφιά στα μουσικά όργανα θα ταξιδέψουν με τη μουσική τους το κοινό στο Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016», την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το 2016 είναι μία χρονιά – σταθμός για τη νεότερη ιστορία της Ελευσίνας, με τη δημιουργία μίας πολιτιστικής οντότητας που φιλοξενεί στο χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου περισσότερες από 65 εκδηλώσεις.

Διαθέτοντας ένα παρελθόν που εξαπλώνεται σε 42 έτη πλούσιας δράσης, το εφετινό φεστιβάλ των «Αισχυλείων» είναι έκδηλα επηρεασμένο από την διεκδίκηση του τίτλου της «Πολιτισμικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2021 από την πόλη της Ελευσίνας. Στο κλίμα αυτό, το πανόραμα του προγράμματος γεφυρώνει ποικίλες κουλτούρες και είδη παραστάσεων.

Στους αξιόλογους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016» συγκαταλέγεται και η πολυτάλαντη Κρυσταλλία με τους εξαιρετικούς οργανίστες των Mottet.

Η τραγουδίστρια δίχως να παύει να εξελίσσεται διαρκώς ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά, συνδυάζει με ασύλληπτη μοναδικότητα τις μουσικές καταβολές της και τις εντάσσει σε μία πολύπλευρη καλλιτεχνική φυσιογνωμία.

Σε σύμπνοια πνεύματος, οι Mottet (Δημήτρης Κουζής – βιολί, Σωτήρης Καστάνης – ακουστική κιθάρα, Γιώργος Μπαμπάνης – ακορντεόν) σχηματίστηκαν το φθινόπωρο του 2015 για να εξερευνήσουν όσα τους έφεραν κοντά.

Με όχημα το μουσικό σχήμα της Κρυσταλλίας και των Mottet, η σκηνή του Παλαιού Ελαιουργείου στην Ελευσίνα θα πλημμυρίσει από την πιο πλουραλιστική γκάμα διασκευών.

Ένα μελωδικό οδοιπορικό στις φωνές, τις χώρες, τα είδη και τις εποχές με αφετηρία τη Lana Del Rey, την Kovacs και την Adele, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα με Vivaldi και Piazzolla, έχοντας διεισδύσει στο μουσικό πολιτισμό της Γαλλίας του Yann Tiersen, της Κούβας των Orishas και στη βαλκανική και ιβηρική gypsy παράδοση.

Στο μπάσο μαζί τους ο Κώστας Αρσένης.

Πληροφορίες - Εισιτήρια

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016
Φεστιβάλ «Αισχύλεια»
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Ώρα: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 5€

Προπώληση εισιτηρίων:
– Διαδικτυακά στο viva.gr.
– Στο ταμείο του Παλαιού Ελαιουργείου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (ώρες 19:00 – 22:00)
– Στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Ελευσίνας

Ακολουθήστε την Κρυσταλλία στο Facebook (@CrystalliaOfficial) και στο Twitter (@Crystallia__).
Ακολουθήστε τους Mottet στο Facebook: @mottetband

Αφήστε το σχόλιό σας