Κρυσταλλία και Mottet χαρίζουν ένα πολύ όμορφο garden medley που συγκεράζει την αντίστιξη πολλών και διαφορετικών μουσικών ειδών.

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία δε σταματά να εντυπωσιάζει με τις μουσικές προκλήσεις που τολμά, στις οποίες αντεπεξέρχεται με εκθαμβωτικά αποτελέσματα!

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια εξελίσσεται διαρκώς ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά, χτίζοντας μία αξιοθαύμαστη προσωπικότητα συντεθειμένη από πλουραλιστικές μουσικές καταβολές όπου η ίδια τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους.

Το πλούσιο και αστείρευτο ταλέντο της αναγνωρίζεται σε κάθε εγχείρημά της τόσο από το κοινό, όσο και από πληθώρα ατόμων από τον ευρύτερο μουσικό χώρο.

Εκτίμηση που δε στερεύει εκεί, αλλά εκτείνεται στο σεμνό και χαμηλών τόνων άνθρωπο που πλαισιώνει τον καλλιτέχνη.

Η Κρυσταλλία συνδυάζει με ασύλληπτη μοναδικότητα ακούσματα που ξεκινούν από το φλογερό ταμπεραμέντο της latin και της κουβανέζικης μουσικής και καταλήγουν έως τον αυτοσχεδιασμό της jazz και την κομψότητα της κλασικής μουσικής.

Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από την πολύπλευρη καλλιτεχνική φυσιογνωμία της Κρυσταλλίας αποτελεί η συνεργασία της με την αυθεντική τροπική μπάντα των Loca Latina σε μία σειρά πολλαπλών ζωντανών εμφανίσεων και η συνεύρεση με τους οργανίστες των Mottet.

Οι Mottet είναι μία ομάδα τεσσάρων μουσικών που διασκευάζουν γνωστά τραγούδια με τεχνοτροπία που προσεγγίζει κλασικούς και acoustic ήχους.

Έπειτα από την αξιοπρόσεχτη acoustic διασκευή του «West Coast» της Lana Del Rey, η Κρυσταλλία και οι Mottet επανακάμπτουν με ένα άκρως καλοκαιρινό garden medley, στο οποίο φανερώνουν το ευρύ φάσμα όσων τους χαρακτηρίζουν.

Η Κρυσταλλία συνδυάζει την αντίστιξη από το synthpop του «Tous Les Μêmes» του Βέλγου Stromae, το κλασικό μπαρόκ από τις περίφημες «Τέσσερις Εποχές» του Vivaldi και το gypsy style από το «Cigane Lyubyat Pesni» των Les Tziganes Ivanovich σε ένα μοναδικό acoustic medley.

Απολαύστε τις πανέμορφες ερμηνείες της Κρυσταλλίας με τη συνοδεία των Mottet στο παρακάτω video, με τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Πλατανιά:

Παράλληλα, όπως μας ενημερώνει η Κρυσταλλία, η πρώτη δισκογραφική δουλειά της (την οποία αναμένουμε να ακούσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον) βρίσκεται σε προετοιμασία με τη συμβολή του συνθέτη και μουσικού Αλέξανδρου Λιβιτσάνου, για χάρη του οποίου – και της σουίτας του «Circular Argument» – (επαν)ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η ιστορική ετικέτα της «Decca» στην Ελλάδα από την EMI / Universal.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/CrystalliaOfficial/photos/a.288266754632359.68142.287544554704579/886501818142180/?type=3″ bottom=»30″]

Ακολουθήστε την Κρυσταλλία στο Facebook:@CrystalliaOfficial
Ακολουθήστε τους Mottet στο Facebook: @mottetband

Οι Mottet είναι οι:
– Δημήτρης Κουζής (βιολί)
– Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα)
– Γιώργος Μπαμπάνης (ακορντεόν)
– Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο)

Αφήστε το σχόλιό σας