Η Κρυσταλλία βρέθηκε καλεσμένη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για όλους και για όλα!

Η Κρυσταλλία ήταν χθες η καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «ΦΜ Live» όπου και μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Στο τηλεοπτικό show «Your Face Sounds Familiar» η Κρυσταλλία ήταν μία από τις αποκαλύψεις και τις ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορεί όπως δήλωσε να… εκτέθηκε στο πρώτο επεισόδιο, αλλά μετά το παιχνίδι πήρε τη ροή του.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο εν λόγω show αναδείχθηκε το πολύπλευρο ταλέντο της και οι εντυπωσιακές ικανότητές στο λαϊκό και το έντεχνο ρεπερτόριο.

Υπάρχει στο μυαλό της Κρυσταλλίας ότι μπορεί να μεταστραφεί στο λαϊκό ρεπερτόριο;

–  «Δεν «γυρνάς» προς τα κάπου. Είναι μία πορεία, μία εξέλιξη, ποτέ δεν περιοριζόμουν μουσικά. Αλλιώς ξεκίνησα, αλλιώς συνέχισα και αλλιώς πορεύομαι! Έπαιζα σε metal μπάντες στο σχολείο!»

Σε αυτή την πορεία η Κρυσταλλία, και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει προλάβει να κάνει μεγάλες επιτυχίες. Και αυτές δεν ήταν μαζί με το συγκρότημα των… Playmen, όπως λανθασμένα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αλλά με αυτό των OtherView, διορθώνοντάς τον αμέσως η Κρυσταλλία!

Όσον αφορά πάντως τις μεγάλες αλλαγές που έκανε εκείνη την εποχή η τραγουδίστρια στο χρώμα των μαλλιών της και την έκαναν fashion icon, ανέφερε: «Έγινε τυχαία, αλλά ήταν ξέσπασμα για μένα. Μου άρεσε πολύ και το κόκκινο, το φούξια… Αλλά πέρασε αυτή η εποχή, μεγαλώνω και σοβαρεύω

Κρυσταλλία Ρήγα 618x328px

Τι ετοιμάζει για το προσεχές μέλλον η Κρυσταλλία;

– «Είμαι σε μία μεταβατική περίοδο. Αλλάζω δισκογραφική εταιρεία, ψάχνουμε κομμάτια… Γράφω και εγώ τραγούδια. Η «Κιμωλία» είναι σε στίχους δικούς μου και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.»

Μπορεί να είχε δηλώσει παλαιότερα πως οι σχέσεις της με τους OtherView εξελίχθηκαν στο να μην είναι ούτε καν τυπικές, όμως πλέον δεν ισχύει αυτό. Όπως μας λέει χαρακτηριστικά τώρα η Κρυσταλλία, ο καιρός πέρασε και ο καθένας βρήκε το δρόμο του. «Τότε όντως ήμασταν περίεργα.»

Στα γρήγορα:

– Το χειρότερο πράγμα που έχουν γράψει γι΄αυτήν ήταν όταν τα μέσα της πρόσαψαν, ψευδώς, ερωτική σχέση με το Γιώργο Σαμπάνη.

– Η Lady Gaga είναι η τραγουδίστρια την οποία θα προέτρεπε να σταματήσει να τραγουδά!

Πώς έβλεπε τον εαυτό της η Κρυσταλλία να είναι σήμερα, πριν από 5 χρόνια και πώς τον βλέπει σε 5 χρόνια από σήμερα;

– «Τον έβλεπα να πειραματίζεται και να μη ξέρει τι θέλει να κάνει. Τον βρίσκω τον εαυτό μου σιγά-σιγά. Σε 5 χρόνια θα είμαι τελείως «εγώ». Και μουσικά και σε όλες τις επιλογές μου.»

Εμείς περιμένουμε να μάθουμε τα επόμενα σχέδια της Κρυσταλλίας και κάτω από ποια δισκογραφική στέγη θα γίνει – γιατί όχι; – ένα πλατινένιο κρύσταλλο της δισκογραφίας!

Αφήστε το σχόλιό σας