Η Κρυσταλλία ασκεί όλη τη γοητεία της σε μία ειδυλλιακή εκδρομή και σαγηνεύει αβίαστα τον ακροατή.

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία επιφύλασσε ένα ξεχωριστό και ευπρόσδεκτο μουσικό δώρο.

Έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο κράμα του αδιαφιλονίκητου ταλέντου και της θαυμάσιας προσωπικότητας που τη χαρακτηρίζει. Είναι μία τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με πλήθος αρετών που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η περίπτωσή αποτελεί… «Θέμα Χαρακτήρα».

«Θέμα Χαρακτήρα» είναι και ο παρθενικός δίσκος της Κρυσταλλίας. Κυκλοφορεί από την άνοιξη με 12 τραγούδια και έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια γα τη φρεσκάδα που πηγάζει από αυτό το θεσπέσιο ταξίδι στο φλογερό κόσμο της λάτιν μουσικής με όχημα παθιασμένες, ζωηρές και παρορμητικές συνθέσεις και στίχους ευρηματικούς, ευφυείς αλλά και ερωτικούς.

Στο πρώτο άλμπουμ της, η Κρυσταλλία καταθέτει με θαυμάσια άνεση το πλήρες εύρος των πραγματικά εντυπωσιακών δεξιοτήτων της. Έχει την επιμέλεια της πλειονότητας των συνθέσεων και έχει μεριμνήσει για την παραγωγή και τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

Συνοδοιπόροι της Κρυσταλλίας είναι επίσης μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς της νέας γενιάς, όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Rous και ο Σπύρος Γραμμένος, ενώ συμμετέχουν και νεότεροι ταλαντούχοι δημιουργοί όπως ο Στέλιος Δάβαρης, ο Δημήτρης Τζάνος και άλλοι.

Το «Θέμα Χαρακτήρα» σημείωσε ένα ικανοποιητικό ντεμπούτο, με την αναρρίχηση στο Top 15 του επίσημου IFPI Chart, φθάνοντας ακόμη και έως το Νο13.

«Πες μου μια λέξη μόνο»

Το «Μια Λέξη Μόνο» είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια του δίσκου. Όχι μόνο επειδή η Κρυσταλλία υπογράφει ιδιοχείρως μουσική και στίχους, αλλά επειδή έχει αποκτήσει παρουσία στις ραδιοφωνικές συχνότητες μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών.

Η Κρυσταλλία ασκεί όλη τη γοητεία της και σαγηνεύει αβίαστα τον ακροατή σε μία ειδυλλιακή εκδρομή σε ένα απόλυτα προσωπικό και αφοπλιστικό πεδίο έκφρασης.

Η acoustic εκδοχή του «Μια Λέξη Μόνο» είναι μία νέα πρόταση με επίκεντρο πάντα τη μελιστάλαχτη ερμηνεία της Κρυσταλλίας.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Κρυσταλλία - «Μια Λέξη Μόνο» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Νόμιζες πως δεν ξέρω
Ή πως δεν θα κατάλαβα
Μα όσο κι αν το προσπάθησες
Δεν μπορείς να κρυφτείς

Το είδα στα δυό σου μάτια
Όσο κι αν σε φοβίζει
Το είδα μέσα στα μάτια σου
Ότι μ’ έχεις ερωτευτεί

Πες μου μια λέξη μόνο
Λιώνω όταν με κοιτάς
Μια σου λέξη μόνο
Μα γιατί δεν μου μιλάς;

Αγγιξε τα μαλιά μου
Τρέμω όταν μ’ ακουμπάς
Και δεν σ’το κρύβω πως θα ‘θελα
Να μάθω πως φιλάς

Μίλα μου για το τώρα
Μίλα μου για το σήμερα
Ποιος μπορεί για το αύριο
Να μας εγγυηθεί

Μέσα στην αγκαλιά σου
Κράτα με λίγο ακόμα
Χάρισέ μου ένα χάδι σου
Ένα βλέμμα σου, μια στιγμή
Πες μου μια λέξη μόνο
Λιώνω όταν με κοιτάς
Μια σου λέξη μόνο
Μα γιατί δεν μου μιλάς;

Άγγιξε τα μαλιά μου
Τρέμω όταν μ’ ακουμπάς
Και δεν σ’το κρύβω πως θα ‘θελα
Να μάθω πως φιλάς

Και πού ξέρεις εγώ κι εσύ
Ίσως να είμαστε τυχεροί
Δεν μου έχει συμβεί ξανά
Η καρδιά να χτυπάει τρελά

Πες μου μια λέξη μόνο
Λιώνω όταν με κοιτάς
Μια σου λέξη μόνο
Μα γιατί δεν μου μιλάς;

Αγγιξε τα μαλιά μου
Τρέμω όταν μ’ ακουμπάς
Και δεν σ’το κρύβω πως θα ‘θελα
Να μάθω πως φιλάς

Η Κρυσταλλία έχει ξεκινήσει εμφανίσεις στο club του «Σταυρού του Νότου», όπου τις Παρασκευές του Νοεμβρίου μοιράζεται τη σκηνή με τον Σπύρο Γραμμένο και τον αγαπημένο τσολιά της «Ελληνοφρένειας», σε μία ανατρεπτική συνύπαρξη.

Επίσης, δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο σανίδι και πρωταγωνιστεί στο διάσημο μιούζικαλ «Hair» που δημιούργησε τεράστιο θόρυβο, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο θέατρο «Χώρα» από τις 15 Νοεμβρίου, γιορτάζοντας την πεντηκοστή επέτειο από την πρώτη παράσταση.

Διαβάστε ακόμα:
Η Κρυσταλλία συστήνει το πρώτο της άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας