Τη νέα δισκογραφική δουλειά της παρουσίασε η πολυτάλαντη Κρυσταλλία, σε μία βραδιά γεμάτη ζωντάνια και μουσική.

Η Kρυσταλλία ανέβηκε στη  σκηνή του «PassPort Κεραμεικός» την Πέμπτη 27 Απριλίου και φυσικά την κατέκτησε!

Για πρώτη φορά στο ρόλο της «οικοδέσποινας», η Kρυσταλλία με λάτιν ήχους, ρούμπες, μπαλάντες αλλά και διασκευές από αγαπημένα μας τραγούδια, παρουσίασε live το πρώτο της, προσωπικό, άλμπουμ με τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα».

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, με πολύ ρομαντική διάθεση, η Kρυσταλλία, φανερά συγκινημένη για την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, δημιούργησε μια μεγάλη παρέα να τραγουδάει, το κοινό της, στη σκηνή του «PassPort Κεραμεικός».

Σε αυτή τη sold out βραδιά, παρευρέθηκαν εκτός από τους συντελεστές της δουλειάς, πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Kρυσταλλίας όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Ζαδές και ο Μπάμπης Στόκας.

Ο ολοκαίνουριος δίσκος της Κρυσταλλίας κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα της άνοιξης από την Panik Platinum. Το άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία τα έχει επιμεληθεί η ίδια η Kρυσταλλία με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

Σε αυτή την παρθενική ολοκληρωμένη δουλειά της, τη σύνθεση στην πλειονότητα των τραγουδιών υπογράφει η ίδια η Kρυσταλλία. Στους στίχους έχει συνεργαστεί με αξιόλογους και καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Δημήτρης Τζάνος. Τα τραγούδια «Απουσία» και «Παγίδα» έχει γράψει ο Στέλιος Δάβαρης, ενώ στο «Μας Φτάνει Η Αγάπη» τη μουσική υπογράφει ο Ρους.

Φωτογραφίες

Video

Δείτε επίσης:
Η Kρυσταλλία συστήνει
τον πρώτο δίσκο της και είναι «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας