Τον ιστό της αποπλανητικής ερμηνείας της απλώνει η Κρυσταλλία και μας ρίχνει κατευθείαν στα άδυτα βάθη της «Παγίδας» της.

Η Κρυσταλλία αιχμαλωτίζει στην «Παγίδα» της με μία ακαταμάχητη ερμηνεία.

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει κυκλοφορήσει τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο της με γενικό τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα» και 12 τραγούδια (εκ των οποίων δύο ισπανόφωνα) που φωτίζουν το πολύπλευρο καλλιτεχνικό ταλέντο της, επάνω σε έναν καμβά ατίθασων λάτιν ηχοχρωμάτων.

Το πρώτο άλμπουμ της Κρυσταλλίας αναρριχήθηκε στο Top 15 του IFPI Chart, πραγματοποιώντας το πιο ικανοποιητικό ντεμπούτο.

Η Κρυσταλλία υπογράφει ιδιοχείρως την πλειονότητα των συνθέσεων, ενώ συγχρόνως έχει συνοδοιπόρους στο υπόλοιπο υλικό τους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς της νέας γενιάς. Ο Γεράσιμος Ευαγγέλατος, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Rous, αλλά και ο ανερχόμενος Στέλιος Δάβαρης με τον Δημήτρη Τζάνο καταθέτουν την έμπνευσή τους.

Τις ενορχηστρώσεις και την παραγωγή επιμελήθηκαν από κοινού η Κρυσταλλία και ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, με την τραγουδίστρια να ξετυλίγει όλο το εύρος των εκπληκτικών ικανοτήτων της.

Το δίχτυ της «Παγίδας»

Εκτός από τις ενθουσιώδεις λάτιν μελωδίες που καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος, στο δίσκο του «Θέμα Χαρακτήρα» δεσπόζουν επιπλέον οι απαραίτητες τρυφερές και μελαγχολικές στιγμές που τελειοποιούν το θεσπέσιο ταξίδι και λειτουργούν καταλυτικά στην αντίστιξη των ακουσμάτων. Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι και η «Παγίδα».

Μία ηλιόλουστη ημέρα του καλοκαιριού, η Κρυσταλλία και ο Στέλιος Δάβαρης, δημιουργός της «Παγίδας», επισκέφθηκαν το Βοτανικό Κήπο ώστε να μας χαρίσουν μία υπέροχη acoustic εκδοχή του τραγουδιού τους.

Η Κρυσταλλία υφαίνει με τη μελιστάλαχτη φωνή και τη σαγηνευτική ερμηνεία της το δίχτυ μίας «Παγίδας» που αναπότρεπτα δεν αποφύγεις και παραδίνεσαι δίχως ενδοιασμό στην αλλιώτικη μαγεία της.

Για τη σκηνοθεσία του video μερίμνησε ο Δημήτρης Πλατανιάς.

Η «Παγίδα» και το άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» κυκλοφορούν στα δισκοπωλεία και στις ψηφιακές μουσικές υπηρεσίες από την Panik Platinum.

Κρυσταλλία - «Παγίδα» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Πες μου τι άλλο θέλεις να κάνω
Πόσες φορές παραπάνω
θέλεις να σου το πω, είμαι εδώ

Δείξε μου λίγη εμπιστοσύνη
Κι εγώ θα γίνω εκείνη
Που ήθελες από καιρό

Γιατί απ’ την πρώτη στιγμή, απ’ την πρώτη φορά που τα μάτια σου είδα
Εγώ δίχως να το σκεφτώ μήπως και πληγωθώ έπεσα στην παγίδα
Στην καρδιά
Κι έτσι απλά θα σ’ το πω, δυνατά σ’ αγαπώ

Έλα άσε τώρα τα κόλπα
Πάμε μέσα μια βόλτα
Και φίλησέ με εκεί

Έλα κάνε με να έρθω μαζί σου
Κι ύστερα αναρωτήσου
Αν σε γουστάρω πολύ

Γιατί απ’ την πρώτη στιγμή, απ’ την πρώτη φορά που τα μάτια σου είδα
Εγώ δίχως να το σκεφτώ μήπως και πληγωθώ έπεσα στην παγίδα
Στην καρδιά
Κι έτσι απλά θα σ ’το πω, δυνατά σ’ αγαπώ

Δείτε επίσης: Η Κρυσταλλία συστήνει
το πρώτο της άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας