Η Κρυσταλλία συμπαραστάθηκε στους Loca Latina σε ένα λάτιν πάρτι που ήταν γεμάτο χορό μέχρι τελικής πτώσης.

Η Kρυσταλλία πλημμύρισε με λάτιν μελωδίες το ξέφρενο live party των Loca Latina, της πιο αυθεντικής τροπικής μπάντας στην Ελλάδα.

Έχοντας την καλύτερη δυνατή διάθεση, αφού πριν από λίγες μόλις ημέρες κυκλοφόρησε από την Panik Platinum το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με γενικό τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα», η πολυτάλαντη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός στάθηκε στο πλευρό των Loca Latina στην προγραμματισμένη εμφάνισή τους στο «Enzzo de Cuba», την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Η Kρυσταλλία έχει συμπράξει και στο παρελθόν με τους Loca Latina, δίνοντας μία πρόγευση για τη λάτιν δισκογραφική δουλειά της που είναι γεγονός με τις σφραγίδες καταξιωμένων δημιουργών όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Rous, ο Δημήτρης Τζάνος και ο Στέλιος Δάβαρης. Βέβαια, τις συνθέσεις στα περισσότερα τραγούδια υπογράφει η ίδια η Kρυσταλλία με το άφθονο ταλέντο που τη χαρακτηρίζει.

Με ανοιξιάτικο αέρα, η γοητευτική Kρυσταλλία και οι εκρηκτικοί Loca Latina – ένα σχήμα που αποτελείται από μουσικούς, τραγουδιστές και χορεύτριες – μετέτρεψαν την ατμόσφαιρα σε ένα ξέφρενο πάρτι, παρασύροντας στο χορό όσους ήταν παρόντες.

Στους μεθυστικούς ρυθμούς της Κρυσταλλίας και των Loca Latina διασκέδασε μεταξύ άλλων και ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Το νέο άλμπουμ της Κρυσταλλίας είναι… «Θέμα Χαρακτήρα»

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας