Ένα νέο κομμάτι όπου τα synth συγκρούονται με τις ηλεκτρικές κιθάρες, ένα ταξίδι μέσα από τις ενδόμυχες επιθυμίες, όπου η , όπου το όνειρο συγχέεται με τα κοσμικά οράματα.

Μια διαλείπουσα αλληλουχία μεταξύ των ονείρων και του εφιάλτη καθρεφτίζει το Cosmic Youth, το πρώτο single από το νέο ομώνυμο άλμπουμ της electro-rock μπάντας Denis The Night & The Panic Party, που κυκλοφορεί μέσω της Wall Of Sound και που συμπίπτει με το ντεμπούτο του γκρουπ στο επερχόμενο SXSW στο Ώστιν του Τέξας.

Το Cosmic Youth είναι ένα ταξίδι μέσα από τις πιο σκοτεινές και διαταραγμένες επιθυμίες, που το βίντεο – σκηνοθετημένο από τον Eddie Plex – τις απεικονίζει με κοσμικά και αποκαλυπτικά οράματα, στα οποία η πραγματικότητα συγχέεται με το ονειρικό. Με ένα μικρό οπτικό αφιέρωμα στη σκηνή του χορού των πνευμάτων που εφευρέθηκε από το οραματιστικό γράψιμο του Μπουλγκάκοφ στο βιβλίο αριστούργημα, Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα, η φαντασία του πρωταγωνιστή δίνει ζωή σε μια μακιαβελική και σκιερή φιγούρα στο ύφος του Boy George, ο οποίος προσπαθεί να μεταμορφώσει τη νεαρή του λεία σε ένα πολύχρωμο παλλόμενο πλάσμα, μεταφέροντάς το τελικά σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Σε ένα καλειδοσκόπιο εικόνων, τα σκουπίδια της δεκαετίας του 90 συγχωνεύονται με τη σαπουνόπερα, ενώ τα πάντα ρίχνονται σε έναν γαλαξία γεμάτο χρώματα, ανάμεσα σε περίεργες παλλακίδες και περίεργους χαρακτήρες, μέχρι την κορύφωση, που ξεχωρίζει μια παλιά φωτογραφία του Donald Trump σε ένα βωμό.

Αφήστε το σχόλιό σας