Ακούστηκαν φήμες και σύμφωνα με την Wall Street Journal είναι αλήθεια

Οι Coldplay θα εμφανιστούν στο Halftime Show του Super Bowl 2016 σύμφωνα με όσα αναφέρει η Wall Street Journal.

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή του σταδίου για το Super Bowl 50, που θα πραγματοποιηθεί στη Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι Βρετανοί rockers έχουν υλικό  από τα 15 περίπου χρόνια της καριέρας τους για να επιλέξουν, καθώς και από το νέο τους άλμπουμ «A Head Full Of Dreams» που κυκλοφορεί σήμερα και θα παίξουν και από αυτό μερικά τραγούδια, όπως το single «Adventure of a Lifetime».

Επίσης ακούγεται πως ο Bruno Marsείχε τραγουδήσει πριν 2 χρόνια – ίσως τραγουδήσει μαζί με τους Coldplay, καθώς και η Beyonce σαν guest artist, η οποία συμμετέχει σε ένα τραγούδι στο νέο άλμπουμ του γκρουπ.

Πέρυσι, στο ημίχρονο του Super Bowl  τραγούδησε η Katy Perry, την εμφάνιση είδαν 118.5 εκατομμύρια άνθρωποι, και μαζί της εμφανίστηκαν η Missy Elliot και ο Lenny Kravitz κατά τη διάρκεια του show. Λαμβάνοντας υπόψη τη πληθώρα των διάσημων φίλων των Coldplay (συμπεριλαμβανομένων της Beyonce και του Jay-Z), η μπάντα έχει αρκετές επιλογές για να διαλέξει αν πρέπει να διαλέξει τους featured guests.

Αφήστε το σχόλιό σας