Ένα νέο άλμπουμ των Coldplay είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει ήδη το 2015. Έχουμε μερικές ενδείξεις που πιθανόν να επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

Όλο και περισσότερο φουντώνει η υπόθεση πως ένα νέο άλμπουμ των Coldplay θα κυκλοφορήσει το 2015. Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται το γκρουπ αναμένεται να επιστρέψει στο studio μετά το τέλος της μίνι παγκόσμιας περιοδείας τους.

Το “Ghost Stories”, κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου, ανέκαθεν θεωρούνταν ένα είδος πειραματικό άλμπουμ, οικείο, σαν μια δοκιμή για να εξετάσουν την αντίδραση του κοινού. Την υπόθεση αυτή επιβεβαιώνει το γεγονός πως τη κυκλοφορία του άλμπουμ δεν ακολουθεί καμία μεγάλη περιοδεία. Οι Coldplay έχουν περιοριστεί σε έξι συναυλίες με περιορισμένο κοινό, σε χώρους όπως το Royal Albert Hall του Λονδίνου,ή το Casino de Paris στο Παρίσι.

Αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες…. Πάντως το «Ghost Stories» δεν τα πάει άσχημα , έγινε μάλιστα το πρώτο fastest-selling άλμπουμ του 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του iTunes charts σε 72 χώρες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και το video του «A Sky Full Of Stars».

Αφήστε το σχόλιό σας