Αρχική Αrt Comic Έρχεται συνέχεια του Code Geass και είμαστε ενθουσιασμένοι . «Code Geass: Lelouch...

Έρχεται συνέχεια του Code Geass και είμαστε ενθουσιασμένοι . «Code Geass: Lelouch of the Resurrection»

-

Δες και αυτά

Η ιστορία λαμβάνει χώρα εφτά χρόνια μετά το σχέδιο «Zero Requiem»

Σαν anime fan και της ιστορίας του Lelouch είμαστε ενθουσιασμένοι. Η sunrise ανακοίνωσε στην εκδήλωση της 10η επετείου του Code Geass ότι το franchise θα αποκτήσει ένα next project, καθώς και μία σειρά από 3 compilation ταινίες.

Το νέο project θα είναι το sequel της σειράς με τίτλο «Code Geass: Fukkatsu no Lelouch» (Code Geass: Lelouch of the Resurrection), αλλά στην ανακοίνωση δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για το format του project (series, ova, κ.α.).

codegeass

Η ιστορία διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά του σχέδιο «Zero Requiem» του Lelouch.

Στο event της Κυριακής, προβλήθηκε και ένα promo video με τους Kallen, Jeremiah, Suzaku Kururugi, καθώς και πολλούς άλλους χαρακτήρες. Το προσωπικό δήλωσε επίσης ότι (incoming SPOILERS): «Ο Lelouch από το προηγούμενο anime, και όχι κάποιος κλώνος ή εαυτός του από άλλη διάσταση, θα είναι στο καινούριο project».

Η σειρά των τριών ταινιών θα ανακεφαλαιώσει και τα 50 επεισόδια των Lelouch of the Rebellion και Lelouch of the Rebellion R2. Όλο το cast επιστρέφει για ηχογράφηση εκ νέου, και οι ταινίες θα έχουν επιπλέον νέες σκηνές. Η πρώτη θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Αναμένουμε…

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας