Αρχική People Ένα cocktail bar με θέμα τον David Bowie

Ένα cocktail bar με θέμα τον David Bowie

-

Δες και αυτά

Με βάση την περσόνα του «Ziggy Stardust» του David Bowie έχει δημιουργηθεί το νέο cocktail bar.

Ένα νέο cocktail bar με θέμα το θρύλο της ροκ David Bowie θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο.

Το μπαρ θα φέρει το όνομα «Ziggy’s» και θα λειτουργεί από τις 20 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Hotel Café Royal», στην ίδια τοποθεσία όπου ο David Bowie φιλοξένησε το πάρτι «Last Supper» (Ο Μυστικός Δείπνος) το 1973 για να αποχαιρετήσει την περσόνα του «Ziggy Stardust».

Στο μπαρ θα προσφέρονται ποτά εμπνευσμένα από το άλμπουμ «The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» (1972) του David Bowie, συμπεριλαμβανομένων των κοκτέιλ «Tigers on Vaseline» (από στίχο του τραγουδιού «Hang on to Yourself»), «Darkness and Disgrace» και «Lady Stardust».

Το «Ziggy’s» θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά του 1973, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Lou Reed, ο Mick Jagger και η Barbra Streisand, από το φακό του διάσημου φωτογράφου Mick Rock και θα στεγάσει επίσης και ένα jukebox του τραγουδιστή.

David Bowie -Hotel-Café-Royal-Ziggys
Ένα εσωτερικό στιγμιότυπο του «Ziggy’s».

Ο Fabio Spinetti, διευθυντής των μπαρ του ξενοδοχείου, δήλωσε:

«Το “Café Royal” ήταν πάντα ο τόπος όπου έρχονταν σπουδαία μυαλά για να συζητήσουν μεγάλες ιδέες. Ο David Bowie διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του “Café Royal”, με το διάσημο “Μυστικό Δείπνο” να πραγματοποιείται εδώ.»

«Κάθε ποτό περιλαμβάνει λικέρ και διακοσμήσεις, όλα αφιερωμένα στη ζωή του Bowie και του εκκεντρικού χαρακτήρα του και την αλλαγή που έφερε στη δεκαετία του ’70 όχι μόνο στη μουσική αλλά στη ζωή».

Επιπλέον, τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ με ηχογραφήσεις του David Bowie από τη δεκαετία του 1980 και θα περιλαμβάνει την αναθεωρημένη έκδοση του «Zeroes».

 

Αφήστε το σχόλιό σας