Οι καλλιτέχνες και τα στελέχη της Cobalt Music υποδέχτηκαν το νέο έτος με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου έγινε μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music για το 2017 και ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία για να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος.

Τους υποδέχτηκε η διευθύντρια της Cobalt Music, κ. Άννα – Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε πόσο χαρούμενη είναι τόσο για τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών της εταιρίας μέσα στο 2016, όσο και για τα σπουδαία που έρχονται μέσα στο 2017, τη χρονιά κατά την οποία εγκαινιάζεται και η νέα μεγάλη συνεργασία της Cobalt Music με τον δισκογραφικό κολοσσό της Warner Music Group.

Το χρυσό φλουρί κέρδισε, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες, η Έλλη Κοκκίνου, ενώ στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Claydee και Ελευθερία Ελευθερίου.

Εκεί ήταν επίσης για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και οι μεγάλοι Γιώργος Νταλάρας και Μπάμπης Στόκας, οι οποίοι αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη και τον Γιώργο Σαμπάνη, για την ολοκλήρωση ενός άλμπουμ – σταθμού στο ελληνικό τραγούδι.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας