Το Γιώργο Καΐκου, τον γνωρίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο κι από τη συμμετοχή του στο νεανικό συγκρότημα των RadioAct.

O Γιώργος Καΐκου, γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1993. Από μικρός είχε το μικρόβιο της τέχνης. Είχε σαν κύρια επιρροή τη μητέρα του που είναι μουσικός. Εκτός από τη μουσική και το τραγούδι τον «έκλεψε» και ο χορός και τότε ξεκίνησε παράλληλα και τους τρεις κλάδους.

Πήγε σε ωδείο για 5 χρόνια, έκανε φωνητική και μετά ασχολήθηκε μόνος του. Σιγά σιγά ξεκίνησε να φτιάχνει μπάντες και να ασχολείται περισσότερο με τον τρόπο που ήθελε εκείνος. Για αρκετό καιρό αποτέλεσε τον βασικό κιθαρίστα του συγκροτήματος RadioAct, στο οποίο ήταν υπεύθυνος και για την κινησιολογία της μπάντας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «C’mon» από την Panik Records.

Ακούει τα πάντα από μουσική, αλλά προτιμά κυρίως ξένη. Το στοιχείο του είναι η alternative rock/metal, αλλά ιδιαίτερα η metalcore ως μέλος μπάντας κι ως σόλο η Pop/RnB . Όμως πέραν αυτών είναι πρόθυμος να γράψει και να παίξει τα πάντα γιατί γουστάρει τη μουσική.

Λατρεύει τα x-sports, τη φυσική κατάσταση και όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες το επιτρέπουν, δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να κάνει αποδράσεις σε τρελά πράγματα.

Η κύρια δουλειά του σήμερα είναι επαγγελματίας χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος, με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς κι επαίνους και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Όπως επίσης είναι τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός.

Αφήστε το σχόλιό σας