Η συνάντηση των Clean Bandit με την Demi Lovato στο «Solo» αποκτά acoustic εκδοχή.

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της συνεργασίας των Clean Bandit με την Demi Lovato στο «Solo», έρχεται στην επιφάνεια η acoustic έκδοση του τραγουδιού η οποία είναι το ίδιο υπέροχη.

Το βρετανικό τρίο της ηλεκτρονικής μουσικής, που απαρτίζεται από την τσελίστρια Grace Chatto και τους αδελφούς Jack και Luke Patterson, φημίζεται για τη μοναδική δεξιοτεχνία με την οποία διασταυρώνει τα μουσικά είδη και κυρίως την ηλεκτρονική μουσική με τα συμφωνικά στοιχεία.

Οι Clean Bandit έγιναν επίσης γνωστοί και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε ανερχόμενες γυναικείες φωνές, όπως η Anne-Marie στο smash hit «Rockabye», η Zara Larsson στο «Symphony» και η Julia Michaels στο «I Miss You».

Αυτή τη φορά, το συγκρότημα παρέκκλινε από την πρακτική που ακολουθούσε και παρέδωσε το πηδάλιο του νέου τραγουδιού του σε μία ήδη διάσημη τραγουδίστρια.

Η Demi Lovato δανείζει τη φωνή της στο «Solo», ένα τραγούδι που έχει προλάβει να γνωρίσει την επιτυχία σε πολλές χώρες του πλανήτη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η acoustic έκδοση του «Solo» συνοδεύεται από το ίδιο video clip με το αρχικό τραγούδι, με πρωταγωνιστές τόσο τα μέλη των Clean Bandit όσο και την Demi Lovato, αλλά σε ασπρόμαυρη εκδοχή.

Το βίντεο ξεκινά με τον καβγά της Grace Chatto με τον υποτιθέμενο σύντροφό της. Καθώς ο διαπληκτισμός γίνεται εντονότερος, η Chatto παίρνει το σκέιτμπορντ της και κάνει βόλτα στην πόλη, έως ότου καταλήγει σε ένα κατάστημα με self service, όπου οι αδελφοί Patterson της δίνουν ένα περίεργο ρόφημα. Το «φίλτρο» μετατρέπει τελικά το σύντροφό της σε ένα… πολύχρωμο λαμπραντόρ.

Τα πλάνα της Demi Lovato παρεμβάλλονται στην εξέλιξη της ιστορίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας