Σηκωθείτε από πλαστικές καρέκλες, ξαπλώστρες, beach bars και τραβήξτε για το πιο κοντινό live του Claydee! Ο παραγωγός των επιτυχιών ήταν ο καλεσμένος του 4ου κατά σειρά party «Oh My Captain» και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση με τις μουσικές του επιλογές και με την επικοινωνία του με τον κόσμο.

 

Έχοντας λοιπόν το «οπλοστάσιο» γεμάτο από τις πρόσφατες επιτυχίες του ο Claydee Lupa ανέλαβε δράση περίπου κατά τις 3 η ώρα και το set του ξεσήκωσε το club της Χαλκίδας με χορευτικές επιλογές αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αφού καλησπέρισε τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Gaz, η αρχή έγινε με ένα remix του «Losing my Religion» των R.E.M. το οποίο ακολούθησαν πολλά latino beats δείχνοντας εξ αρχής τον χορευτικό προσανατολισμό της βραδιάς. Δεν έλειψαν και οι rock πινελιές με το «Satisfaction» των Rolling Stones και το «Otherside» των Red Hot Chili Peppers με την συνοδεία του κόσμου ο οποίος τραγουδούσε δυνατά.

Αφού ακούστηκαν τραγούδια όπως το «Changed The Way You Kiss Me» και το «We Found Love» έφτασε η στιγμή των παραγωγών του Claydee ο οποίος τραγούδησε, πάντα με την συνοδεία του ενθουσιασμένου κοινού τα «Deep Inside«, «Call Me«, «Mamacita Buena» κατά τη διάρκεια του οποίου επικράτησε ένας χαμός! Σε πολλές στιγμές ο κόσμος σηκώνει τα χέρια ψηλά και ακολουθεί τις κινήσεις του νεαρού καλλιτέχνη. Party!!

Η συνέχεια ανήκε σε πολλά club mixes όπως αυτό του «Satisfaction» του Benny Benassi κ.α. Σαφώς ακούστηκε και η επιτυχία της χρονιάς, το «Levels» του Σουηδού Avicii ενώ φαίνεται πως φέτος τα rock remixes έχουν την τιμητική τους καθώς δεν είναι λίγοι οι DJ’s που τα προσθέτουν στα sets τους. Ο Claydee επέλεξε μεταξύ άλλων ένα του «It’s My Life» των Bon Jovi. Μετά το πέρας της εμφάνισης του Claydee, ακολούθησε τραγούδι από τον Tzio Melody.

 

Η τελική εντύπωση δείχνει ίσως την καλύτερη βραδιά των Oh My Captain parties με τον κόσμο να απολαμβάνει μια άκρως χορευτική βραδιά και τον Claydee φιλικό όπως πάντα να βάζει τα δυνατά του!

 

Ευχαριστούμε το Oh My Captain για την φιλοξενία!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας