Τον πήχη των δέκα εκατομμυρίων προβολών υπερπηδά μέσα σε ένα μήνα η εκρηκτική συνεργασία του Claydee με τη Lexy Panterra.

To «Dame Dame» του Claydee και της Lexy Panterra είναι αναμφίβολα ένα από τα hits του καλοκαιριού.

Η συμμετοχή της Αμερικανίδας βασίλισσας του twerk δεν περνάει απαραίτητη, αφού αντί να χορεύει, τραγουδάει. Η Lexy Panterra βρέθηκε στην Αθήνα στα πλαίσια της συνεργασίας με τον επιτυχημένο παραγωγό για το νέο του single «Dame Dame», φωτογραφήθηκε και εκθείασε τις ομορφιές της χώρας μας.

Μετά από μια μεγάλη σειρά επιτυχιών (Mamacita Buena, Sexy Papi, Do It, Who, Te Quiero, Come To Papa, Alena, Notayo) και με συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως Dave Aude και Faydee, o Claydee συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με αυτή τη μοναδική συνύπαρξη

Το video clip του «Dame Dame» αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγή του.Claydee μέχρι σήμερα. Περισσότεροι από πενήντα συντελεστές, δύο τραγουδιστές, μα μυστική τοποθεσία και το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι, σε σκηνοθεσία του ίδιου του hit maker και του Άλεξ Κόκκινου.

Μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας, το αποτέλεσμα δικαιώνει για άλλη μία φορά τον Claydee, καθώς το video clip που συνοδεύει το «Dame Dame» έχει καταγράψει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Dame Dame» κυκλοφορεί από την Down2Earth Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας