Καινούριο single και μία νέα διεθνή συνεργασία για τον Claydee.

O δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών Claydee επιστρέφει με νέο smash hit!

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά για τον Claydee ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε τη νέα του μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιό και βασίλισσα του twerk Lexy Panterra!

Με περισσότερους από 13 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της στο youtube και πάνω από 5 εκατομμύρια fans σε facebook και Instagram αποτελεί μια από τις πιο διάσημες influencers παγκοσμίως. Με δική της σειρά ρούχων, συμμετοχές σε τρεις ταινίες μόνο το 2017 καθώς και ένα πετυχημένο app, η Lexy Panterra αποτελεί ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αθήνα στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Claydee για το νέο του single «Dame Dame», φωτογραφήθηκε και εκθείασε τις ομορφιές της χώρας μας.

Μετά από μια μεγάλη σειρά επιτυχιών (Mamacita Buena, Sexy Papi, Do It, Who, Te Quiero, Come To Papa, Alena, Notayo) και με συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως Dave Aude και Faydee, o Claydee συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με αυτή τη μοναδική συνεργασία.

Το «Dame Dame» που κυκλοφορεί από την Down2Earth  Records είναι τόσο εθιστικό όσο ακούγεται!

 

Αφήστε το σχόλιό σας