Το «Cinematic Goodbye» είναι ένα από τα τραγούδια που μας βάζουν στον πειρασμό να τα τραγουδήσουμε με την πρώτη ακρόαση.

Ανακαλύψτε την Eden xo και το υπέροχα εθιστικό «Cinematic Goodbye».

Η pop persona με έδρα το Λος Άντζελες και επιτυχίες που ξεπερνούν τις πέντε εκατομμύρια ακροάσεις στις streaming πλατφόρμες, έρχεται με ένα σούπερ κολλητικό τραγούδι, που συνδυάζει ακουστικές κιθάρες, «αχτύπητη» μελωδία και τη δυναμική και ιδιαίτερα χαρακτηριστική φωνή της.

Το «Cinematic Goodbye» αναφέρεται σε ένα χωρισμό που, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, θυμίζει σενάριο ταινίας και φέρει τη σφραγίδα της παθιασμένης φωνής της Eden xo, η οποία εκφράζει τα έντονα συναισθήματα του χωρισμού αυτού.

Το video clip αντικατοπτρίζει την εικόνα της Eden εκείνη την περίοδο, σε σκηνοθεσία του Noel Maitland.

O ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε ακούσει το τραγούδι πριν από τη μαγνητοσκόπηση και χρησιμοποίησε μια vintage Hi8 κάμερα για να καταγράψει την αληθινή αίσθηση όσων ένιωθε και ζούσε η πρωταγωνίστριά του σε πραγματικό χρόνο.

Η Eden xo κάνει μία στροφή στη μουσική της, συστήνοντας την πιο εναλλακτική pop πλευρά που της ταιριάζει απόλυτα. Tο «Cinematic Goodbye» κυκλοφορεί και σε CD μέσω της νέας συλλογής «Island 2018».

Λίγα τραγούδια μας βάζουν στον πειρασμό να τα τραγουδήσουμε με την πρώτη ακρόαση. Το «Cinematic Goodbye» είναι ένα από αυτά.

Η Eden xo, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Jessica Eden Malakouti, μεγάλωσε σε ένα πολυπολιτισμικό οικογένεια στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

Είναι ιρανικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα της και ευρωπαϊκής – αμερικανικής από την πλευρά της μητέρας της. Τα μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια της είναι κατά το ήμισυ Μεξικανοί.

 

Αφήστε το σχόλιό σας