Έτοιμοι να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

Πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα και ήδη μπορείτε ν’ μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμείτε το σπίτι σας αυτές τις άγιες μέρες. Αν θέλετε κάποιες ιδέες για να ανανεώσετε το Χριστουγεννιάτικο στυλ του σπιτιού σας, εδώ είναι μερικές απλές προτάσεις για να σας βοηθήσουν στο στόλισμα:

Κεριά

Θέλετε ένα πρωτότυπο τρόπο για να βάλετε τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κεριά; Μπορείτε να κάνετε να επιπλέουν σε ένα διαφανές δοχείο και να τοποθετήστε στο κάτω μέρος των μπάλες χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα

Αν για λόγους χώρου ή απλά γιατί λέτε φέτος να μην στολίσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, δοκιμάστε μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα  όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, μπορεί να είναι η τέλεια λύση για εσάς!

Διαφανή δοχεία

Μην υποτιμάτε τα διαφανή παραδοσιακά δοχεία: Δεν κάνουν μόνο για μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού. Μπορείτε με αυτά να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ένα πρωτότυπο τρόπο, έμπνευση να υπάρχει. Όπως στη παραπάνω φωτογραφία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και με άδεια διάφανα μπουκάλια! Όπως στην φώτο από κάτω.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Διάλεξε ένα ξεχωριστό δοχείο που θα γεμίσεις με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες που προορίζονται συνήθως για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν θα έχετε προβλήματα χώρου και θα χρειαστεί πολύ λίγο χρόνο για να κάνετε το σπίτι σας πιο φιλόξενο και στο κλίμα των ημερών.

Εναλλακτικές λύσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έχετε παραπάνω στολίδια ή δε θέλετε το στολίσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο; Πάρτε πετονιά ή σπάγκο και γίνετε δημιουργικοί με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη «κουρτίνα» που μπορείτε να βάλετε ακόμα και μπροστά από τα παράθυρα!

Τι περιμένεις; Ξεκίνα να στολίζεις.

Αφήστε το σχόλιό σας