Ο Χρήστος Νινιός παρουσιάζει το video clip για το «Βάλε Να Πιω».

«Παράλληλες Ζωές» τιτλοφορείται ο τρίτος προσωπικός δίσκος που κυκλοφορεί ο Χρήστος Νινιός. Ένας ευαίσθητος και ταυτόχρονα δυναμικός νέος δίσκος με νέα τραγούδια και ενδιαφέρουσες συμμετοχές, από ένα τραγουδοποιό που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα ζεστή και χαρακτηριστικά βραχνή φωνή του.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εννέα τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική και στίχους του Χρήστου Νινιού. Οι Έτερον Ήμισυ αλλά και ο Ευριπίδης Ζεμενίδης υπογράφουν τη μουσική σε  δύο τραγούδια, ενώ στίχους έγραψαν επίσης ο Σπύρος Μέντης, η Μαριεύη Μήτρου και ο Γιώργος Μυζάλης.

Ξεχωριστές στιγμές του δίσκου, η συμμετοχή του Αργύρη Λούλατζη στο κομμάτι «Ίσως», αλλά και το ντουέτο με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, στο τραγούδι «Αγαπημένη».

Μετά το «Γράμμα στο Θεό» που έκανε αίσθηση από την πρώτη ημέρα που ακούστηκε στο ραδιόφωνο, ο Χρήστος επιστρέφει με ένα δίσκο που συνδυάζει όμορφα τον προσεγμένο έντεχνο ήχο του με παραδοσιακά στοιχεία.

Το «Βάλε Να Πιω» είναι το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε από το άλμπουμ και κινείται στο ίδιο κλίμα. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Χρήστου Νινιού και το video clip σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μαργετουσάκης.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

«Βάλε να πιω να ζαλιστώ, το χρόνο να παιδέψω
Δώσ’ μου φιλί να σηκωθώ, μπροστά σου να χορέψω»

Αφήστε το σχόλιό σας