Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει με ένα τραγούδι που… «Δε Μπορεί» να μη γίνει επιτυχία.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ο Χρήστος Μενιδιάτης συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Οι τέσσερις προηγούμενες κυκλοφορίες του τραγουδιστή, «Τα Κλειδιά», «Προσωρινά», «Τα Καλά Παιδιά» και «Αδυναμία Μου» έκαναν αίσθηση στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας και έπαιξαν δυνατά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν όλες στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του, ο Χρήστος Μενιδιάτης επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας ένα δυναμικό τραγούδι που ονομάζεται «Δε Μπορεί» και… δε μπορεί να μη γίνει επιτυχία.

Το «Δε Μπορεί» θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, αφού είναι μία δυναμική μπαλάντα που ο »Μένι» απογειώνει με τη φωνή και την ξεχωριστή ερμηνεία του. Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το εξαιρετικό video clip που οπτικοποιεί το «Δε Μπορεί» επιμελήθηκε η ομάδα των the magic beans. Ένα ζευγάρι αντιμέτωπο με το τέλος, τρεις διαφορετικές ιστορίες. Πώς γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν όλα;

Συγχρόνως, Ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους σε λίγες μέρες στο «Stage Live», ενώ με το νέο έτος το σχήμα θα έρθει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Ιερά Οδός».

Το «Δε Μπορεί» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή
και Χρήστος Μενιδιάτης μαζί «απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο»

Βασίλης Καρράς - Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Μενιδιάτης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας