«Εδώ Που Βρέχει» θα μας συναντήσει ο Χρήστος Δάντης μαζί με ένα καινούριο τραγούδι.

Ο Χρήστος Δάντης γυρνάει «Εδώ Που Βρέχει».

Μετά από μία ερμηνεία – από αυτές που έχουμε αγαπήσει σε αυτόν – που έκοψε σαν «Ξυράφι» στο τελευταίο του single, ο τραγουδιστής δοκιμάζεται σε κάτι εντελώς καινούριο.

Δείτε το «Ξυράφι» του Χρήστου Δάντη

Είναι γεγονός ότι ο Χρήστος Δάντης δε δίστασε ποτέ να πειραματιστεί ή να εξερευνήσει τα όριά του. Στην πραγματικότητα όμως η τάση αυτή είναι ένα κομμάτι του εαυτού του.

Είναι η προσωπική ιδιοσυγκρασία που τον χαρακτηρίζει και φαίνεται ξεκάθαρα απλώνοντας στο πάτωμα όσα έχει τραγουδήσει και όσα έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες: Από το «Κάνε Σαματά» και «Ακατάλληλη Η Ώρα» για τον Πασχάλη Τερζή, το «Ματώνω» για την Πέγκυ Ζήνα, τις «Αναπάντητες Κλήσεις» και το «My Number One» για την Έλενα Παπαρίζου έως το «Σε Θυμάμαι» για το Γιάννη Κότσιρα και άλλα τραγούδια.

Με τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο χώρο του «Stage Live» να συμπληρώνει τρεις μήνες εμφανίσεων και να συνεχίζεται, ο Χρήστος Δάντης γυρνάει… «Εδώ Που Βρέχει».

Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Δάντης
στη Θεσσαλονίκη και στο «Stage Live»

«Εδώ Που Βρέχει» λέγεται και το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη σε μουσική του ίδιου και του Κωνσταντίνου Παντζή και σε στίχους του Νίκου Σαρρή.

Έρχεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από τη Spin Records.

Αφήστε το σχόλιό σας