Σε καινούριο στέκι στην παραλιακή υποδέχτηκε το αθηναϊκό κοινό ο Χρήστος Χολίδης.

«Ποιος τον κρατάει». Ο Χρήστος Χολίδης επανήλθε στο «Posidonio» και ανέλαβε επίσημα τα ηνία από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, με την πρεμιέρα των εμφανίσεών του.

Μετά από χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής επανέρχεται δυναμικά στο χώρο της παραλιακής, για να επισφραγίσει την πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής. Με μεγάλες επιτυχίες όπως είναι τα «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ Με Συμπληρώνεις», το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο «Posidonio» θα ξεσηκώνει κάθε βράδυ.

Πιο αποφασισμένος και δυναμικός από ποτέ, ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα επιτυχία «Ποιος Σε Κρατάει», που έχει ξεπεράσει τα 3,6 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και συνοδεύεται από το πιο εντυπωσιακό video clip που έχει γυρίσει.

Μαζί του είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η αποκάλυψη του «Rising Star». Μετά την επιτυχία του «Φταίω Εγώ» που έκανε αίσθηση στα ραδιόφωνα, ένα νέο single μόλις έφτασε από τον ανερχόμενο τραγουδιστή και έχει τον τίτλο «Κλείνω».

Στο σχήμα συμμετέχουν η Πωλίνα Χριστοδούλου, η Αθηνά Πολίτη, η Αναστασία Τερζή και ο μοναδικός στο είδος του Γιάννης Καψάλης.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Διαβάστε ακόμα:
Ο Χρήστος Χολίδης στο πιο εντυπωσιακό video clip
της καριέρας του με το «Ποιος Σε Κρατάει»

Χρήστος Χολίδης - Ποιος Σε Κρατάει (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας