Η νέα κυκλοφορία που θα προτείνει ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Ο Χρήστος Χολίδης δίνει μία μικρή γεύση από το επερχόμενο τραγούδι του.

Έπειτα από το καλοκαιρινό «Εγώ Για Σένα» που έκανε την έκπληξη με τις λάτιν επιρροές που διέθετε στον ήχο του, σε μουσική του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, ο τραγουδιστής είναι καθ’ όλα έτοιμος για το επόμενο… «χτύπημα».

Ένα μυστηριώδες teaser που αναρτήθηκε την Παρασκευή (15/09) από τη δισκογραφική εταιρεία του Χρήστου Χολίδη, τη Minos EMI / Universal, κίνησε την περιέργεια όλων.

Ενώ αρκετές υποψίες κινήθηκαν προς άλλη κατεύθυνση, η αλήθεια είναι διαφορετική και την αποκάλυψε ο Χρήστος Χολίδης αυτοπροσώπως, καθώς μοιράστηκε το εν λόγω βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, αλλά και στους υπόλοιπους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καινούρια μουσική πρόταση του Χρήστου Χολίδη φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην… παράδοση των συνεχόμενων επιτυχιών που έχει «χτίσει» στο μήκος της καριέρας του στη δισκογραφία. Με τον τίτλο «Ποιος Σε Κρατάει», το μόνο σίγουρο είναι τίποτα δε θα κρατήσει το νέο τραγούδι στο δρόμο προς την επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η σύνθεση φέρει την υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου, του διδύμου πίσω από τα «Έπαθα Κι Έμαθα», «Κακομαθημένο» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός».

Ενόσω αναμένουμε την κυκλοφορία του για τις επόμενες ημέρες, το «Ποιος Σε Κρατάει» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. Παρότι το απόσπασμα διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, υπάρχει η υπόσχεση για κάτι εξαιρετικό.

Δείτε επίσης:
Ο Χρήστος Χολίδης στο πιο καλοκαιρινό
video clip για το «Εγώ Για Σένα»

Χρήστος Χολίδης - Εγώ Για Σένα (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας