Ένα δυναμικό τραγούδι που επισφραγίζεται από την ανάλογη ερμηνεία κυκλοφορεί ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης, μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του στο λαϊκό τραγούδι, μετρά αντίστροφα για την υποδοχή της νέας επιτυχίας του και… τίποτα δεν τον κρατάει.

Έπειτα από την εξαιρετική πορεία των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στην παραλιακή, σε ένα σχήμα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τη συμμετοχή της Βασιλικής Νταντά, ο τραγουδιστής επιστρέφει δισκογραφικά με ανανεωμένη διάθεση.

Στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του και με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Χρήστος Χολίδης συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές επιλογές του.

Έχοντας καταγράψει στις γραμμές του βιογραφικού του επιτυχίες που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από το κοινό, όπως είναι τα τραγούδια «Εγώ Για Σένα», «Μη Μου Ζητάς», «Έλεγα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Σ’ Αγαπώ» και πολλά ακόμη, ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ.

«Ποιος Σε Κρατάει» είναι ο τίτλος του καινούριου τραγουδιού που βρίσκεται καθ’ οδόν και η μόνη βεβαιότητα είναι πως τίποτα δε θα το κρατήσει στο δρόμο προς την επιτυχία.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη δημοσίευση, η σύνθεση φέρει την υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου, του διδύμου πίσω από τα «Έπαθα Κι Έμαθα», «Κακομαθημένο» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός».

Έρχεται λίαν συντόμως από τη Minos EMI / Universal.

«Αν κουράστηκες ποιος σε κρατάει…»

Δείτε επίσης:
Ο Χρήστος Χολίδης στο φλογερό «Εγώ Για Σένα»

Χρήστος Χολίδης - Xristos Xolidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας