Τι συμβαίνει και ο Χρήστος Χολίδης …«πίνει και τα σπάει»; Θα το πληροφορηθούμε στο νέο του single!

Ο Χρήστος Χολίδης «πίνει και τα σπάει» στο ολοκαίνουριο τραγούδι που πρόκειται να είναι έτοιμο πολύ σύντομα.

Μετά από την πλατινένια δισκογραφική δουλειά του «Έλεγα» που κυκλοφόρησε το περυσινό φθινόπωρο και την ομότιτλη επιτυχία, ο τραγουδιστής έχει ανανεώσει τη δισκογραφία του με άλλα δύο τραγούδια.

Την απόπειρα της συνεργασίας του με το Φοίβο στο «Λογαριασμός», διαδέχτηκε η γνώριμη συνάντηση με το δίδυμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου (μουσική) και του Ηλία Φιλίππου (στίχους).

Δείτε το Χρήστο Χολίδη
στο video clip του «Μη Μου Ζητάς»

Το «Μη Μου Ζητάς», το επιτυχημένο single που προέκυψε από την τελευταία τους σύμπραξη, ακούγεται δυνατά και δε γίνεται να παραλειφθεί ότι έχει κερδίσει τη μόνιμη παρουσία του στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού airplay chart.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο χώρο του «Voice», ο Χρήστος Χολίδης βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του.

Ο τίτλος του είναι «Πίνω Και Τα Σπάω» και θα κινείται σε δυναμικό λαϊκό ύφος. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας και ένα απόσπασμα του κομματιού κατά τη διάρκεια των τελικών προετοιμασιών στο στούντιο, προτού κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Η μουσική ανήκει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και οι στίχοι στο Βασίλη Γιαννόπουλο.

«Πίνω και τα σπάω και ξεσπάω για μια αγάπη σκάρτη…»

Αφήστε το σχόλιό σας