Νέα τραγούδια, ξεχωριστές επανεκτελέσεις και τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του εσωκλείει ο Χρήστος Χολίδης στον καινούριο δίσκο του.

Ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες την τέταρτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καριέρας του.

Εισήλθε στις μουσικές συνήθειες του ευρύτερου κοινού με μία «Κατάσταση Επανάσταση». Μόνο ως «Κακομαθημένο» δε μπορεί να χαρακτηριστεί, παρότι τραγούδησε την ομώνυμη επιτυχία. Απεναντίας, άφησε την επαγγελματική καριέρα που είχε αρχίσει να χαράζει στο μπάσκετ για να ασχοληθεί με μία άλλη  μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι.

Σήμερα, ο Χρήστος Χολίδης συγκαταλέγεται στις καλύτερες λαϊκές φωνές της γενιάς του. Οι επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει τον έχουν καθιερώσει ως έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τραγουδιστή.

Το πρόσφατο hit «Έλεγα» δίνει τον τίτλο του στο τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Χρήστου Χολίδη. Το CD εμπεριέχει τις τελευταίες «αδισκογράφητες» επιτυχίες του καλλιτέχνη («Έπαθα Και Έμαθα», «Σ’ Αγαπώ», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Φίλε Μη Ρωτάς» με τον Στ. Γονίδη, «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Έλεγα») μαζί με ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια («Χ», «Πες Μου», «Με Μισή Καρδιά») και μία ξεχωριστή επανεκτέλεση («Σε Ποια Μέρη»).

Ο δίσκος «Έλεγα» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI.

 

Αφήστε το σχόλιό σας