Με μία λαμπερή live εκδήλωση γιόρτασε ο Χρήστος Χολίδης τις πλατινένιες πωλήσεις του!

Πλατινένιος έγινε ο Χρήστος Χολίδης και η νέα δισκογραφική δουλειά του «Έλεγα»!

Η απονομή έλαβε μέρος σε μία live βραδιά που διοργανώθηκε από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο «Akanθus» (στο χώρο του «Gazoo»). Ο τραγουδιστής γιόρτασε τις πλατινένιες πωλήσεις με την παρουσία της δισκογραφικής εταιρείας του Minos EMI, των συντελεστών του δίσκου και αγαπημένων φίλων του από το χώρο της μουσικής και όχι μόνο.

Το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «Έλεγα» περιέχει τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη («Έπαθα Και Έμαθα», «Σ’ Αγαπώ», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Φίλε Μη Ρωτάς» με τον Στ. Γονίδη, «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Έλεγα»), ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια  («Χ», «Πες Μου», «Με Μισή Καρδιά») και μία ξεχωριστή επανεκτέλεση («Σε Ποια Μέρη»).

Το «Πες Μου», μάλιστα, είναι το επόμενο single του CD που ξεχωρίζει και μεταδίδεται στα ραδιόφωνα!

Στην τέταρτη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά της σταδιοδρομίας του ο καλλιτέχνης σμίγει με αναγνωρισμένους δημιουργούς όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλη Δήμας, ο Μπάμπης Μαραγκός, ο Μιχάλης Τουρατζίδης και ο Αργύρης Αράπης.

Τη γιορτή παρακολούθησε διά ζώσης και ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τον οποίο ο Χρήστος Χολίδης εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fever». Η τιμητική πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις απονεμήθηκε στον Χρήστο Χολίδη από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα και την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τον καλλιτέχνη να τραγουδά ζωντανά τις αγαπημένες επιτυχίες του με συντροφιά το κοινό!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη απονομή παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας