Με τη δυναμική παραγωγή του «Κι Είχα Που Λες», ένα τραγούδι του Φοίβου, έχουν ξεχωρίσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βασιλική Νταντά.

«Κι Είχα Που Λες», τραγουδά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε ντουέτο με την Βασιλική Νταντά και γνωρίζουν την επιτυχία.

Tο video clip για το καινούριο τραγούδι τους, το οποίο έγραψε για πρώτη φορά ο Φοίβος το 1996 και δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα έως σήμερα, έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο προβολών στο YouTube μέσα σε δύο μήνες.

Προσθέτοντας και τις επισκέψεις του audio video, τότε οι συνολικές προβολές για το «Κι Είχα Που Λες» ανέρχονται στο 1,7 εκατομμύριο.

Το εκπληκτικό video σκηνοθέτησε ο έμπειρος Κώστας Καπετανίδης και μας εντυπωσιάζει με τα χρώματα και τις εικόνες του.

Τα γυρίσματα έγιναν στις αλυκές της Λεμεσού και της Λάρνακας στην Κύπρο, αλλά και στο άλσος της Φιλοθέης στην Αθήνα και μας χαρίζουν σκηνές υψηλής αισθητικής, με μαγευτικά και σπάνια τοπία με χρώματα, φως και καλοκαιρινή αύρα.

Οι δύο καλλιτέχνες ανταμώνουν επί της οθόνης, σε ένα video clip που μαγνήτισε το μάτι και του πιο απαιτητικού θεατή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη δυναμική παραγωγή του «Κι Είχα Που Λες», που αρέσει και ξεχωρίζει.

Το «Κι Είχα Που Λες» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal ακούγεται στα ραδιόφωνα και στα clubs με το remix του DJ Terry Petra και μας ξεσηκώνει με το ρυθμό, την ερμηνεία και την άρτια παραγωγή του, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με κάθε κυκλοφορία του.

Δείτε επίσης:
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Βασιλική Νταντά
δίνουν εικόνα στο «Κι Είχα Που Λες» του Φοίβου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Βασιλική Νταντά - Κι Είχα Που Λες (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας