Με την υπογραφή του Λάκη Παπαδόπουλου κυκλοφορεί η Χριστίνα Γκόλια το καινούριο τραγούδι της.

Η Χριστίνα Γκόλια συστήνει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Φοβάμαι Να Ζήσω».

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ παράλληλα σπούδασε φωνητική και τραγούδι. Η πορεία της σηματοδοτείται με σημαντικές συμμετοχές της σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, μα το τραγούδι είναι το μέσο έκφρασης που την κέρδισε.

Ίσως επειδή νιώθει πως μέσα από το τραγούδι «ταξιδεύει» και μας παίρνει συνεπιβάτες της σε όλες αυτές τις ποικίλες διαδρομές, από τις λυρικές γειτονιές του Amado Mio στη ρετρό διάθεση της Sinatra, της Hayworth μα και της -δικής μας- Βέμπο, έως και τη σύγχρονη αγγλική γειτονιά της Imany…

Ίσως επειδή μέσα από το τραγούδι η Χριστίνα Γκόλια νιώθει πως μαγικά ξυπνάει τον ελληνικό καημό με τις νεράιδες και τα αερικά του Μάλαμα, αλλά και ανεβάζει θερμοκρασίες με τη ροκ ένταση των Μπλε.

Από το μουσικό αυτό οδοιπορικό της, δε λείπει το εγχώριο έντεχνο στοιχείο, αγκαλιά με βαλκανικές επιρροές, σε μία συνεύρεση που ενώνει το παλιό με το καινούριο, την τρυφερότητα με τη σκληρότητα και το νικητήριο έρωτα με τη μάχη του.

Η Χριστίνα Γκόλια παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Φοβάμαι Να Ζήσω», σε μουσική που υπογράφει ο μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος. Οι στίχοι ανήκουν στην ταλαντούχα Ρεβέκκα Ρούσση.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας