Η φυσική ομορφιά της Christina Aguilera είναι εκθαμβωτική.

Η Christina Aguilera φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του περιοδικού «Paper» και μίλησε για όλα τα θέματα μόδας, της σεξουαλικότητας και της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Από τη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ μέχρι τα δερμάτινα παντελόνια και τα πλατινέ μαλλιά με μαύρες ανταύγειες, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τα έχει κάνει όλα. Και σε σχέση με το συνεχώς μεταβαλλόμενο στιλ της, αυτή τη φορά προτιμά ένα μινιμαλιστικό λουκ.

Η 37χρονη Aguilera μίλησε για τη νέα της εμφάνιση:

«Ήμουν πάντα κάποια που προφανώς αγαπά να πειραματίζεται, αγαπά το θεατρινισμό, αγαπά να δημιουργεί μία ιστορία και να παίζει έναν χαρακτήρα σε ένα βίντεο ή στη σκηνή», αποκάλυψε. «Είμαι καλλιτέχνης, αυτή είμαι εκ φύσεως. Αλλά είμαι σε μία θέση, ακόμα και μουσικά, όπου είναι ένα απελευθερωτικό συναίσθημα να μπορείς να τα αφαιρέσεις όλα και να εκτιμήσεις ποια είσαι και την ακατέργαστη ομορφιά σου», λέει.

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel

Όσον αφορά τους ανθρώπους που αισθάνονται σίγουροι για το δέρμα τους, η Christina Aguilera ελπίζει ότι η νέα γενιά καλλιτεχνών μπορεί να κάνει την αλλαγή, ιδίως η Cardi B: «Κάνει τον κόσμο να τρελαίνεται μόνο με το να είναι ο εαυτός της και είναι γνήσια.»

«Οι νέοι καλλιτέχνες δεν έχουν τόσο αρνητικές αντιδράσεις όταν γίνονται γνωστοί. Και το έκανα. Ήταν μία αμφιλεγόμενη εποχή για εμένα», σχολιάζει.

«Είτε οι γυναίκες δεν είναι αρκετά σεξουαλικές είτε δεν εκπληρώνουμε αρκετά τη φαντασίωσή σας, αλλά αν είμαστε ανοιχτά σεξουαλικές ή αισθανόμαστε ενδυναμωμένες με κάποιο τρόπο, τότε ντρεπόμαστε γι’ αυτό», συνέχισε. «Η Madonna έπρεπε να το περάσει αυτό στις ημέρες της και άνοιξε το δρόμο για να έρθει η γενιά μου. Και τώρα έρχεται μια νεότερη γενιά και αγαπώ αυτό που βλέπω. Είναι τόσο απίστευτο.»

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel

Τα τελευταία χρόνια, η Christina Aguilera έχει γίνει σύμβολο και υποστηρίζει την ελεύθερη σεξουαλική και ατομική έκφραση. Αφοσιωμένος σύμμαχος στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, έχει αναγνωριστεί για το θετικό της έργο και έχει λάβει ένα βραβείο «GLAAD Media Award» για το μουσικό βίντεο του «Beautiful».

Αλλά η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ήταν την επέκριναν διαρκώς για τις προχωρημένες στιλιστικές επιλογές της και την αποδοκίμασαν έντονα όταν χρησιμοποίησε τα video clip της για να εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στη κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

«Αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα και είναι λαμπροί, ταλαντούχοι και δυνατοί που αξίζει να ακουστεί η φωνή και να αγωνιστούν γι’ αυτήν.»

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel

Σχετικά με το θέμα των κοινωνικών δικτύων, η Christina Aguilera λέει ότι «πάντα θα είναι το καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως. Νομίζω ότι τώρα είναι η εποχή, περισσότερο από ποτέ, που το βλέπουμε αυτό με κάθε έννοια της λέξης».

«Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι τα trolls εκεί έξω ή οι άνθρωποι που έχουν τον δικό τους ορισμό και τα ιδανικά της ομορφιάς, αλλά νομίζω ότι προοδεύουμε και περισσότεροι άνθρωποι εκδηλώνονται.»

Τι είδους συμβουλές έχει για την επόμενη γενιά;

«Να είστε ατρόμητη στην κατάρριψη των ορίων και μη φοβάστε να πάτε ενάντια στην σκληροτράχηλη κριτική.»

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας