Ο Chris Martin αποκάλυψε κάποια ζουμερά backstory για τον χωρισμό του με την Gwyneth Paltrow.

Ανάμεσα στα πολλά ο ίδιος ομολόγησε ότι έχει μια αδυναμία για τους One Direction, και ειδικά για τον Harry Styles και το θρυλικό κούρεμα του!

Αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή. Σε συνέντευξή του στο Radio 1, ο Chris πήρε ένα καλό κομμάτι της ευθύνης για το χωρισμό τους με την όμορφη ηθοποιό. Για παράδειγμα, παραδέχτηκε ότι οι δυσκολίες του «αγκαλιάζει τα ωραία πράγματα στη ζωή» μπορεί να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο χωρισμό.

“Αν δε μπορείς ν’ ανοίξεις τον εαυτό σου, δεν καταφέρνεις να εκτιμήσεις τα πράγματα που έχεις μέσα σου. Λόγο των προβλημάτων σου, αν και είσαι μαζί με κάποιον πραγματικά υπέροχο άνθρωπο, αλλά λόγω των εσωτερικών σου ζητημάτων να μην μπορείς να το ζήσεις με τον σωστό τρόπο.”

Ο frontman των Coldplay αποκάλυψε ότι η «καταθλιπτική» του στάση απέναντι στη ζωή πάντα του έχει προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

“Εδώ και δύο χρόνια ήμουν σε ένα χάος και δεν μπορούσα να απολαύσω κανένα από τα όμορφα πράγματα γύρω μου. Με φόβιζε η ζωή, με φόβιζε η αγάπη, η απόρριψη, η αποτυχία…»”

Ο τραγουδιστής ομολόγησε ότι το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay “Ghost Stories” μιλάει για την ανάγκη να ανοιχτείτε στην αγάπη. “Μερικές φορές θα είναι επώδυνο- είπε – αλλά κάποια στιγμή θα είναι καταπληκτικό. Όλοι περνάμε προκλήσεις στη ζωή μας. Το σημαντικό πράγμα είναι να μην το σκάσεις”.

Όπως φαίνεται ότι ο Chris δεν είναι και στα καλύτερά του και τα έκανε λίγο θάλασσα! Αλλά έχει την ανάγκη να γελάει, και η καλή διάθεση επέστρεψε με τους One Direction! Ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είναι fans τους. Ειδικά του Harry Styles!

“Είμαι πραγματικά ερωτευμένος με το κούρεμά του! Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είμαι straight …”

Αφήνοντας το gossip μουσικά αναμένουμε το νέο άλμπουμ των Coldplay που έρχεται τον Μάιο.

Αφήστε το σχόλιό σας