Ο Chris Martin υποστηρίζει ότι οι Coldplay δεν έχουν άλλες φιλοδοξίες

Φωτογραφία: Mauricio Santana / Getty Images

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Το βρετανικό συγκρότημα δεν έχει άλλες φιλοδοξίες για το μέλλον.

Ο Chris Martin δηλώνει οι Coldplay έχουν εκπληρώσει όλους τους στόχους τους και σχολιάζει ότι η μπάντα αποτελεί πλέον μία «υπηρεσία».

Το βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου το όγδοο studio album του, το «Everyday Life», ενώ κατά μήκος της πορείας του κέρδισε τέσσερα βραβεία Grammy, εμφανίστηκε τέσσερις φορές στο φεστιβάλ Glastonbury, ενώ το 2016 τραγούδησε στο περίφημο show στο ημίχρονο του αμερικανικού Super Bowl.

Όπως αναφέρει το NME, ο Chris Martin έδωσε συνέντευξη στο «Q Magazine» και μοιράστηκε τις σκέψεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των Coldplay.

«Λέγαμε: “Εντάξει, έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας, τώρα τι θα κάνουμε”», περιγράφει ο Martin.

«Δεν έχει απομείνει τίποτα όσον αφορά τις φιλοδοξίες. Δουλειά μας είναι να εξηγήσουμε τα τραγούδια που παίρνουμε και να βγούμε έξω και να γίνουμε χρήσιμοι στους ανθρώπους, αν το θέλουν», συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, οι Coldplay «πρέπει να γίνουν υπηρεσία, όπως ένας τηλεοπτικός σταθμός».

Ο Chris Martin παραδέχθηκε ότι το συγκρότημα προώθησε την κυκλοφορία του άλμπουμ «Everyday Life» μόνο στον αναγκαίο βαθμό.

«Δεν πήγαμε σε περιοδεία και δεν μιλάμε πολύ για το άλμπουμ, το οποίο είναι ασυνήθιστο. Αυτό το άλμπουμ μας δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να το αφήσουμε να βρει το δρόμο του εντελώς μόνο του», αναφέρει.

«Πολλά τραγούδια στο άλμπουμ είναι εμπνευσμένα από πράγματα που δεν καταλαβαίνω πραγματικά και μετά υπάρχουν και άλλοι λόγοι, δεν είναι έτοιμο να το παρουσιάσουμε ως μέρος περιοδείας», εξηγεί.

«Θα περιμένουμε μέχρι να πάμε ξανά σε περιοδεία πριν φροντίσουμε την περιβαλλοντική πλευρά των πραγμάτων», λέει ο Chris Martin.

Αφήστε το σχόλιό σας