Ο Chris Martin αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια των Coldplay, που προβλέπουν μια παγκόσμια περιοδεία σε δύο χρόνια, μίλησε για τα σχέδια του σαν solo και το χωρισμό του με τη Gwyneth Paltrow.

Όποιος αναμένει το Ghost Stories World Tour πρέπει να κάνει υπομονή, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι στα κοντινά σχέδια του γκρουπ. Το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay «Ghost Stories», που κυκλοφόρησε τον Μάιο, συνοδεύτηκε από μια περιοδεία με οκτώ ημερομηνίες. Οι φανς ίσως περίμεναν μια παγκόσμια περιοδεία με πολλούς σταθμούς, όπως στο προηγούμενο άλμπουμ αλλά ο Chris Martin διέψευσε κάτι τέτοιο σε  συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό show ‘Valentine in the Morning‘.

«Ένας από τους λόγους που εγκαταλείψαμε τη μαζική περιοδεία ήταν η επιθυμία της μπάντας να σπάσει την παραδοσιακή ρουτίνα να πηγαίνει σε περιοδεία κάθε χρόνο. Κατανοούμε και θα έχει νόημα για τους άλλους όταν θα επιστρέψουμε με την επόμενη παγκόσμια περιοδεία, σίγουρα σε δύο χρόνια ».

Ο Chris Martin, αναφέρθηκε επίσης τη συμμετοχή των Coldplay στο ‘iHeartRadio Music Festival, μαζί με τη Lorde και τους Bastille.

«Έλαβα ένα νέο κουστούμι με το ταχυδρομείο, θα το αναδέιξω κατά τη διάρκεια της συναυλία στο Λας Βέγκας, αλλά μόνο για ένα τραγούδι».

Ο Chris ρωτήθηκε ποιο live ήταν το αγαπημένο του.

«Σίγουρα  είναι από την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ήταν μια τιμή για να μοιραστούμε τη σκηνή με την Rihanna και τον Jay-Z.»

Ενώ για το τραγούδι «Wish I was Here» που έφτιαξαν οι Coldplay και η Cat Power για το soundtrack του ομώνυμου film , ο Chris Martin δήλωσε:

«Δεν ήθελα ποτέ να τραγουδήσω το τραγούδι. Σκέφτηκα πως μια γυναικεία φωνή θα ήταν τέλεια για αυτό το τραγούδι και ο σκηνοθέτης Zach Braff μου πρότεινε τη Cat Power».

Ενώ σε ερώτηση σχετικά με τον χωρισμό του με την Gwyneth Paltrow ο τραγουδιστής είπε:

«Η αλήθεια είναι πως… δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα πράγματα. Έγινε ότι γράψαμε στην ανακοίνωση πριν από μερικούς μήνες. Είμαστε ακόμα πολύ κοντά, αν και δεν είμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη. Κανένα σκάνδαλο, λυπάμαι.»

Αφήστε το σχόλιό σας