Οι αστυνομικές αρχές αναγκάστηκαν να προβούν σε διευκρινίσεις για την αυτοκτονία του Chris Cornell.

Ο θάνατος του Chris Cornell, πριν από δύο μήνες, προκάλεσε αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας, έχοντας ως αποτέλεσμα τώρα την απάντηση από τις αστυνομικές αρχές του Ντιτρόιτ.

Μία από τις πτυχές που έχουν σταθεί οι πιο φανατικοί των θεωριών, έχει να κάνει με τη χρονική διαφορά γύρω από το θάνατο του 52χρονου καλλιτέχνη, η οποία έχει αποδοθεί σε ψευδείς αναφορές του τύπου.

Οι αρχές επισημαίνουν ότι αυτές οι διαφορές δεν υπάρχουν και ότι εξετάστηκαν όλα τα βίντεο που λήφθηκαν από τις κάμερες επιτήρησης του ξενοδοχείου όπου αυτοκτόνησε ο Chris Cornell. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, αποφασίστηκε ότι ο χρόνος μεταξύ της αποχώρησης του σωματοφύλακα από το δωμάτιο του Αμερικανού και του χρόνου του θανάτου του, θα απέκλειε κάθε θεωρία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον Daniel Spitz, ιατρικό εξεταστή στην κομητεία Macomb του Μίσιγκαν, «οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα με διασημότητες [που αυτοκτονούν] επειδή είναι πλούσιοι και έχουν ένα τρόπο ζωής που ζηλεύουν. Λένε ότι δε θα μπορούσε να αυτοκτονήσει επειδή έχει οπαδούς και ανθρώπους τον αγαπούν, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που του συνέβη.»

Τον περασμένο μήνα, δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έγινε στη σορό του Chris Cornell. Σύμφωνα με την έκθεση, στο σώμα του μουσικού βρέθηκαν επτά διαφορετικοί τύποι φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του «Ativan», που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονικές τάσεις.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, η χήρα του Chris Cornell, η Vicky Cornell, εξέδωσε μια δήλωση στην οποία αναφέρει ότι «μετά από τόσα χρόνια νηφαλιότητας, τα [φάρμακα που είχε λάβει] φαίνεται να έχουν βλάψει και να έχουν αλλάξει την ψυχική του κατάσταση. Κάτι τρομερό πρέπει να συνέβη και τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου καταστρεφόμαστε και ερημώνουμε επειδή [ο Cornell] δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω.»

Δείτε επίσης:
Το πρώτο video clip του Chris Cornell μετά το θάνατό του

Chris Cornell - The Promise (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας