Συνεχίζονται τα προβλήματα του Chris Brown με τις αρχές.

Ο Chris Brown συνελήφθη χθες το πρωί στο Παρίσι μαζί με δύο ακόμη πρόσωπα ως ύποπτοι για βιασμό, όπως ανακοίνωσε σήμερα μία πηγή της γαλλικής αστυνομίας.

Τις συλλήψεις δημοσιοποίησε πρώτο το περιοδικό «Closer», το οποίο ανέφερε ότι οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν μετά την καταγγελία μιας 24χρονης ότι βιάστηκε στη σουίτα ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Chris Brown το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου.

Ο 30χρονος μουσικός είναι πρώην σύντροφος της Rihanna.

Το 2009 την είχε κακοποιήσει, είχε κριθεί ένοχος από δικαστήριο και του είχε ασκηθεί ποινή με πενταετή αναστολή και κοινωνική εργασία.  Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί ότι την είχε γρονθοκοπήσει και ότι αυτό «θα τον στοιχειώνει για πάντα».

Ο συνθέτης και τραγουδιστής επιτυχιών όπως το «Run It», «No Air», «Five More Hours» και «Loyal», έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές.

Ο Chris Brown έχει συλληφθεί και άλλες φορές για βιαιοπραγία.

Το 2017 του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα για πέντε χρόνια μετά από καταγγελία μιας άλλης γυναίκας η οποία ισχυριζόταν ότι την είχε απειλήσει με βία. Τον Αύγουστο του 2016 συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα και απελευθερώθηκε με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε πάλι προβλήματα με τις αρχές, όταν μια γυναίκα ζήτησε την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του καθώς ο τραγουδιστής την παρακολουθούσε και τη χτύπησε, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας