Η αλήθεια του Chris

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τον Chris Brown έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και τις εφημερίδες για τον άγριο ξυλοδαρμό της τότε φίλης του Rihanna. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά με το κοινό του γι’ αυτό το σκοτεινό επεισόδιο.

Ο Chris Brown, στην πραγματικότητα, αποφάσισε στο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του «Welcome To My Life», να μιλήσει για όλα και να πει όλη του την αλήθεια, δείχνοντας στο κοινό έναν Chris που δεν έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Ο τραγουδιστής του «Turn Up The Music» αποκάλυψε, επίσης, ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά τη πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής του το 2009.

«Το να είμαι μαζί της ήταν σαν όνειρο. Αλλά μετά το κραχ του 2009, βρέθηκα από το να είμαι στη κορφή του κόσμου, με τα hit μου στο νούμερο ένα των chart και ο πιο αγαπημένος στην Αμερική να είμαι ο νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος όλων. Ένιωσα σαν ένα τέρας. Φοβόμουν να χάσω τα πάντα, ακόμα και το μωρό μου. Σκέφτηκα να με σκοτώσω, την αυτοκτονία και αυτού το είδος τα πράγματα».

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από παλιές και πρόσφατες συνεντεύξεις των φίλων του και της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων της μητέρας του Joyce Hawkins, την Jennifer Lopez, τον Usher, και άλλους. Σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Sandler, με παραγωγό την Riveting Entertainment.

Δείτε το trailer:

Αφήστε το σχόλιό σας