Δεκάδες τραγούδια του Chris Brown κάθε μέρα διαρρέουν στο internet. Ακούστε…

It’s Breezy Season! Το ντοκιμαντέρ είναι πλέον κοντά, καθώς και το άλμπουμ που θα βγει τον Ιούνιο, το πρώτο single Party μόλις έγινε πλατινένιο, αλλά ο τραγουδιστής από τη Βιρτζίνια δεν σταματά να εκπλήσσει.

Ο Chris μετά το 2009 μας είχε συνηθίσει να κυκλοφορεί γεμάτο mixtape πριν από κάθε νέο άλμπουμ με άριστα αποτελέσματα, με διαμάντια όπως τα In My Zone, Fan of a Fan και το πιο πρόσφατο Before The Party. Σήμερα λίγο πριν τη κυκλοφορία του διπλού δίσκου Heartbreak On A Full Moon, εμφανίστηκαν online περίπου σαράντα νέα τραγούδια. Ακριβώς 40 ολοκαίνουργια τραγούδια, μέσα σε 24 ώρες! Μερικά είναι leftovers από το επόμενο άλμπουμ του, όπως το 45 και Escape Your Love, εμφανίζονται επίσης στις τελικές εκδόσεις των snippet που μοιράστηκε το 2013, τα αισθησιακά Favorite Girl και Sex You Up, διάφορα featuring με ονόματα όπως των Lil Wayne, Rihanna, Tyga και WizKid και πολλά ακυκλοφόρητα υψηλής ποιότητας, όπως τα Cold Heart, Way Out και Hold Me Down.

Δεν ήταν ο Chris ή το  team του να κυκλοφορήσει αυτά τα τραγούδια, αλλά όπως και να έχει για μας είναι ευπρόσδεκτα. Να σας πούμε πως η διαρροή αν και μεγάλη δεν θα επηρεάσει το νέο άλμπουμ του Chris Brown αφού οι διαρροές αφορούν demo ή κομμάτια που γράφτηκαν για άλλους καλλιτέχνες και γενικότερα leftovers.

Ανάμεσα στα κομμάτια και το demo του «Same Girl», που έγραψε για την Jennifer Lopez και έγινε το τελευταίο της single!

Αφήστε το σχόλιό σας