Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Chester Bennington των Linkin Park.

Ο Chester Bennington, ο τραγουδιστής των Linkin Park που έβαλε αδόκητα τέλος στη ζωή του στις 20 Ιουλίου, κηδεύτηκε με μία ιδιωτική τελετή, παρουσία της οικογένειάς του και των στενότερων φίλων του.

Περίπου διακόσια άτομα παρευρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου στο Βοτανικό Κήπο της Νότιας Ακτής, στο Palos Verdes του Λος Άντζελες, για να πουν το τελευταίο αντίο στον 41χρονο καλλιτέχνη.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους ήταν μουσικοί που είχαν παίξει ή είχαν περιοδεύσει μαζί με τον Chester Bennington και τους Linkin Park. Στο χώρο στήθηκε μία μικρή σκηνή με μουσικά όργανα προκειμένου να αποδοθούν τιμές στο νεκρό τραγουδιστή με ένα μουσικό αφιέρωμα.

Τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η αστυνομία ήταν αυστηρά.

Chester Bennington - Linkin Park - funeral - Hit Channel

Η οικογένεια του εκλιπόντα επέλεξε την οδό της ιδιωτικής κηδείας, αντί για έναν αποχαιρετισμό ανοιχτό στη μάζα.

Στον αντίποδα, το κοινό έχει διοργανώσει πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας) προς τιμήν του frontman της αγαπημένης μπάντας του.

Όσοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία έπρεπε να φορούν ένα ειδικό βραχιόλι και να διαθέτουν το κατάλληλο πάσο για είσοδο, παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες συναυλίες για τους VIPs.

Chester Bennington - Linkin Park - funeral - Hit Channel

Υπήρξε πρόταση η τελευταία κατοικία του Chester Bennington να είναι δίπλα σε εκείνη του Chris Cornell των Soundgarden, στο κοιμητήριο του «Hollywood Forever» στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, καθώς τους δύο άνδρες συνέδεε στενή φιλία και αυτοκτόνησαν και οι δύο με τον ίδιο τρόπο με δύο μήνες διαφορά.

Ο Bennington, μάλιστα, απαγχονίστηκε την ημέρα όπου ο Cornell θα συμπλήρωνε το 53ο έτος της ηλικίας του.

Η οικογένεια της φωνής των Linkin Park ήταν αντίθετη στην ιδέα, επειδή το μέρος θεωρήθηκε αρκετά δημόσιο και, αντί αυτού, προτιμήθηκε ο πιο ήσυχος Βοτανικός Κήπος στην περιοχή όπου κατοικούσαν.

Chester Bennington - Linkin Park - funeral - Hit Channel

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η τελευταία
αδημοσίευτη συνέντευξη του Chester Bennington

Chester Bennington - Linkin Park- Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας