Με σκληρά λόγια επιτίθεται η πρώην σύζυγός του Chester Bennington στη χήρα του, με αφορμή όσα συνέβησαν στην κηδεία του.

Ύστερα από την τραγική αυτοκτονία του στις 20 Ιουλίου, ο Chester Bennington των Linkin Park οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του με μία ιδιωτική τελετή, που έλαβε χώρα στις 29 Ιουλίου παρουσία της οικογένειας και των στενότερων φίλων του.

Στην κηδεία είχαν προσκληθεί περίπου διακόσια άτομα για να αποχαιρετήσουν τον 41χρονο καλλιτέχνη, ενώ στήθηκε μία μικρή σκηνή με μουσικά όργανα προκειμένου να αποδοθούν τιμές στο νεκρό τραγουδιστή με ένα μουσικό αφιέρωμα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, η πρώην σύζυγος του Chester Bennnington, η Samantha Olit με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996 έως το 2005, λύνει τη σιωπή της και εκφράζει τη βαθιά ενόχλησή της από την τελετή.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, η Samantha Olit (που χρησιμοποιεί το όνομα «Samantha Bennington» στο διαδίκτυο) εκδηλώνει την οργή της για τον τρόπο που εξελίχθηκε η κηδεία του Chester Bennington: «Είμαι τόσο αηδιασμένη σε τόσα πολλά επίπεδα», έγραψε. «Υπήρχαν πολλοί φίλοι και οικογενειακά μέλη που θα έπρεπε να ήταν εκεί, αλλά όταν μετατρέπεις μία κηδεία στη μείωση της ζωής κάποιου σε δώδεκα μόνο χρόνια, αυτό είναι ό,τι παίρνεις», σχολιάζει.

Όπως ισχυρίζεται, δεν επετράπη ούτε σε εκείνη ούτε στο γιο που είχε αποκτήσει με τον Chester Bennington, τον 15χρονο Draven Sebastian, να μιλήσουν στην κηδεία και αντί να τιμήσουν όλη τη ζωή του, η τελετή έμοιαζε περισσότερο σαν… φεστιβάλ μπάρμπεκιου.

Απευθυνόμενη στη χήρα του αείμνηστου frontman των Linkin Park, την Talinda Bennington, η Samantha την «ευχαρίστησε» σε ειρωνικό τόνο για όσα τη δυσαρέστησαν και επιπλέον εκδήλωσε την οργή της για ορισμένα άτομα που δεν κατάφεραν να παραστούν στην κηδεία:

«Αμφότεροι οι γονείς του δεν ήταν εκεί, η μητέρα του ήταν εκεί προς διευκρίνηση και οι γονείς του δεν αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα, τα αδέλφια του δεν αναφέρθηκαν, οι μητέρες των παιδιών του δεν αναφέρθηκαν, ακόμη και τα ίδια τα παιδιά του δεν ήταν στο πρόγραμμα!»

Κλείνοντας, ανέφερε σε πιο σκληρή γραμμή από πριν: «Ελπίζω να κεφαλαιοποιήσεις το θάνατό του. Το κάρμα είναι πραγματικό. Σου στέλνω πίσω όλη την ενέργειά σου χίλιες φορές! Κοίτα στον καθρέφτη, ελπίζω να σου αρέσει τι  βλέπεις. Η δουλειά είναι δουλειά αλλά βλέπω μηδενική αγάπη.»

Δείτε επίσης: Η τελευταία αδημοσίευτη
συνέντευξη του Chester Bennington συγκλονίζει

Linkin Park - Chester Bennington - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας